|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Telewizor po raz kolejny |
Autor |
Wiadomość |
sampler
Forumowicz

Auto: Citroen C5 X7 2.2 HDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 62 razy Dołączył: 08 Gru 2005 Posty: 2353 Skąd: Lubin
|
Wysłany: 05-12-2013, 20:15
|
|
|
Te samsungi maja podswietlenie LED RGB czy krawedziowe EDGE? Bo za tyle kasy brać leda i pozniej zalowac to musi byc pewny wybor. Nie lepiej wziac plazme Full HD Panasa i cieszyc sie doskonalym obrazem? |
_________________ BYŁY:
GALANT E34 1.8 TD
GALANT EA5A'97 2.5 V6 24V
GALANT AVANCE EA5A'03 2.5 V6 24V
Xsara 1.4i
SĄ:
CITROEN C5 X7 2.2 HDI
Peugeot 308 2.0 HDI |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 05-12-2013, 23:19
|
|
|
Owczar napisał/a: | A kto Cię tak namwia do tego smarta? |
Po pierwszym kontakcie ze smartem byłem zauroczony. Później było tylko gorzej
Słabe to to i tak jak już wspomniałeś, wolne. Ograniczone możliwości poprzez wi-fi. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
Olivia
Forumowicz Pod nickiem
Auto: psujący się
Kraj/Country: Kuba
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 1297 Skąd: Cisów
|
Wysłany: 06-12-2013, 08:41
|
|
|
Ano koleżanka mnie tak namawiała. Ponieważ z jej wypowiedzi wynikało że zastąpi w jakimś ograniczonym stopniu komputer który zresztą też chce wymienić. Z jej ust brzmiało to również tak że telewizory bez funkcji Smart są mało przyszłościowe. Chociaż z mojej strony patrząc, czyli osoby która aż tak nie jest zafascynowana multimediami, ma to mniejsze znaczenie.
Po Waszych studzących wypowiedziach w obecnej chwili mam mieszane uczucia. Chociaż przyznaję że łatwiej znajdę w sklepie TV 32 calowy niżeli telewizor z funkcją Smart tej samej wielkości.
Chętnie wysłucham kolejnych sugestii |
_________________ Niebiańska robota |
|
|
|
 |
|
|