|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ramię wycieraczki - czym pomalować..? |
Autor |
Wiadomość |
kaczka81s
Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lut 2012 Posty: 651 Skąd: Pieniny
|
Wysłany: 19-12-2013, 23:33
|
|
|
Ja w Corolci też sprayem potraktowałem, na jakąś chwilę było, ale po jakimś czasie odeszło, a teraz i Corolcia też niestety odeszła. Teraz jak miałbym drugi raz to robić to zawiózł bym do proszku, koszt podejrzewam ok 20 zł, tyle co dobry spray. |
_________________ Toyota odeszła
Jest Imprezka
Galant zgnił
Przygarnąłem BMW
 |
|
|
|
 |
Hunter
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 A/T '00
|
Wysłany: 20-12-2013, 07:20
|
|
|
Dzięki wszystkim za odpowiedzi
Nie do pomyślenia, że auto bądź co bądź wysokiej klasy ma tak niedopracowane szczegóły, jak zegarek wewnętrzny, czy te tragiczne ramię wycieraczki |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21955 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 20-12-2013, 07:46
|
|
|
Hunter napisał/a: | auto bądź co bądź wysokiej klasy | Czy ja wiem... Hunter napisał/a: | ma tak niedopracowane szczegóły, jak zegarek wewnętrzny, czy te tragiczne ramię wycieraczki | Wymieniłeś najbardziej błahe |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23645 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 20-12-2013, 08:15
|
|
|
Hunter napisał/a: | Nie do pomyślenia, że auto bądź co bądź wysokiej klasy ma tak niedopracowane szczegóły, jak zegarek wewnętrzny, czy te tragiczne ramię wycieraczki | Z tym, że są top usterki które pokazuja się z wiekiem, a uwierz mi są o wiele gorsze przypadki powatrzalmne przez producentów przez wiele lat i dotąd produkowane w autach bez poprawek, dajmy na to spryskiwacz szyby przedniej w Punto, przy normalnych prędkościach rzędu 70-80km/h celuje w wycieraczke i efektu nie trzeba się domyslac, co najlepsze dysza jest na stałe w plastyku bez możliwości regulacji, ludzie cudują podkładając podkładki, etc aby to sprawnie funkcjonowało |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|