Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Łożysko koła tylnego Lantra J2 WAGON G4GF
Autor Wiadomość
azahiel 
Nowy Forumowicz

Auto: Lantra 2.0 16V
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-08-2011, 16:39   Łożysko koła tylnego Lantra J2 WAGON G4GF

Witam mam pytanie szykuje się do wymiany piasty łożyska tył w Landrynce kombi 2.0 l 16 V z roku 1999 G4GF - zaczeło szumieć .Szukałem w necie znalazłem piasty z łozyskiem paru dobrych renomowanych firm ale nadal nie wiem którą mam zakupić bo szczegół tkwi w ilośći żębów -obręczy z ABS,podają różne żródła 44 lub 29 więć mam pytanie może któryś z kolegów to nie dawno robił i pamięta jaką zakupić obręcz ABS z tymi zębami,czekam na informacje pozdrawiam.
P.S Mam jeszcze pytanko gdzie można zakupić i w jakiej cenie ''Prowadnik zacisku hamulca tył? :evil:

[ Dodano: 17-09-2011, 09:02 ]
Temat proszę zamknąć sprawa załatwiona ,pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez e-gen 24-08-2011, 20:12, w całości zmieniany 1 raz  

rufuz 
Forumowicz

Auto: Colt Ralliart 1.5T (4G15T)
Kraj/Country: Denmark
Wysłany: 23-12-2013, 20:51   

Ja wymienialem, kiedy jeszcze bylem wlascicielem landryny i na 95% sa 44 zeby. Nie polecam podrobek. Mam ta stara w garazu ale teraz nie jestem w domu wiec trudno mi sprawdzic. bede w domu po 29 grudnia to wtedy sprawdze.

Odpowiedz do tematu