|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Łożysko koła tylnego Lantra J2 WAGON G4GF |
Autor |
Wiadomość |
azahiel
Nowy Forumowicz
Auto: Lantra 2.0 16V
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-08-2011, 16:39 Łożysko koła tylnego Lantra J2 WAGON G4GF
|
|
|
Witam mam pytanie szykuje się do wymiany piasty łożyska tył w Landrynce kombi 2.0 l 16 V z roku 1999 G4GF - zaczeło szumieć .Szukałem w necie znalazłem piasty z łozyskiem paru dobrych renomowanych firm ale nadal nie wiem którą mam zakupić bo szczegół tkwi w ilośći żębów -obręczy z ABS,podają różne żródła 44 lub 29 więć mam pytanie może któryś z kolegów to nie dawno robił i pamięta jaką zakupić obręcz ABS z tymi zębami,czekam na informacje pozdrawiam.
P.S Mam jeszcze pytanko gdzie można zakupić i w jakiej cenie ''Prowadnik zacisku hamulca tył?
[ Dodano: 17-09-2011, 09:02 ]
Temat proszę zamknąć sprawa załatwiona ,pozdrawiam |
_________________ Azahiel
|
Ostatnio zmieniony przez e-gen 24-08-2011, 20:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
rufuz
Forumowicz
Auto: Colt Ralliart 1.5T (4G15T)
Kraj/Country: Denmark
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 178 Skąd: Poznań/Danmark
|
Wysłany: 23-12-2013, 20:51
|
|
|
Ja wymienialem, kiedy jeszcze bylem wlascicielem landryny i na 95% sa 44 zeby. Nie polecam podrobek. Mam ta stara w garazu ale teraz nie jestem w domu wiec trudno mi sprawdzic. bede w domu po 29 grudnia to wtedy sprawdze. |
|
|
|
|
|
|