|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: mkm 01-01-2014, 19:28 |
Mitsubishi Lancer 1.8 Invite - Odbieranie połączeń z komórki |
Autor |
Wiadomość |
Pili1989
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer Sportback
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-12-2013, 16:08 Mitsubishi Lancer 1.8 Invite - Odbieranie połączeń z komórki
|
|
|
Witam,
mam pytanie. Czy ktoś może wie jak można skonfigurować samochód z telefonem tak aby mogłem odbierać połączenie na kierownicy samochodu?
Mój samochód Mitsubishi Lancer 1.8 Invite. na kierownicy mam dostępne przyciski odbierania i zakończenia połączenia. Na telefonie (Samsung Galaxy S III) też jest tryb samochodowy ale nie wiem jak to skonfigurować ze sobą.
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Luk
Forumowicz
Auto: Lancer Sportback 1.8 Invite
Pomógł: 26 razy Dołączył: 16 Lis 2008 Posty: 1733 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 25-12-2013, 00:05
|
|
|
Pili1989, w telefonie włącz bluetooth w trybie widoczności urządzenia. Na kierownicy naciśnij przycisk z "buźką" i powiedz "setup", a dalej "pairing options" itd. Generalnie postępuj zgodnie z pytaniami systemu.
O, tu masz instrukcję:
http://www.youtube.com/watch?v=k0hpy36hnj4
PS. Niestety system Lancera nie kopiuje książki z telefonu do pamięci - jeżeli chcesz wybierać osoby głosowo, to musisz wpisać te pozycje do książki w Lancerze (chyba z 10 pozycji max). Wtedy możesz wybierać numery mówiąc np. "call Zdzichu" |
|
|
|
 |
tyku
Mitsumaniak

Auto: MITSUBISHI LANCER
Pomógł: 56 razy Dołączył: 25 Sty 2012 Posty: 3004 Skąd: INTERNET
|
|
|