Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
MMCS - Na jakich plytach, Update, Czyszczenie Lasera
Autor Wiadomość
NuMeR 
Forumowicz

Auto: Outlander II GEN 2,0 DID
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-01-2014, 13:01   MMCS - Na jakich plytach, Update, Czyszczenie Lasera

Witam wszystkich

1. 1.1.2014 zakupiłem Outlandera z 2010r z systemem MMCS jak zrobić update Navi
2. Czy ten system odtwarza MP3 z płyt DVD ?
3. Na jakich płytach najlepiej nagrywać MP3 mój ma duży problem z odtwarzaniem wszystkich płyt nie wiem czy to nie kwestia czyszczenia lasera jeżeli tak to jak to zrobić ?
4. Nagrałem jedna płytę z MP3 i MMCS ja widzi ale przelatuje tylko przez wszystkie katalogi i utwory i ich nie odtwarza ?

GrzesiekJozefow 
Forumowicz

Auto: Outlander 2008r. 3.0 V6 XLS
Wysłany: 06-01-2014, 13:22   Re: MMCS - Na jakich plytach, Update, Czyszczenie Lasera

NuMeR napisał/a:
1. 1.1.2014 zakupiłem Outlandera z 2010r z systemem MMCS jak zrobić update Navi

Są Koledzy na forum którzy być może będą mogli pomóc, np: esawicki. Proponuję zapytać na priva.

NuMeR napisał/a:
2. Czy ten system odtwarza MP3 z płyt DVD ?
3. Na jakich płytach najlepiej nagrywać MP3 mój ma duży problem z odtwarzaniem wszystkich płyt nie wiem czy to nie kwestia czyszczenia lasera jeżeli tak to jak to zrobić ?
4. Nagrałem jedna płytę z MP3 i MMCS ja widzi ale przelatuje tylko przez wszystkie katalogi i utwory i ich nie odtwarza ?

System ten nie odtwarza plików MP3. Ja zgrywałem płyty CD do pamięci systemu.

Grzesiek

NuMeR 
Forumowicz

Auto: Outlander II GEN 2,0 DID
Wysłany: 06-01-2014, 13:37   

1. Ok dzieki zapytam esawicki
2. MP3 odtwarza bo mialem 2-3 plyty i mi zadzialaly ale nagralem nowa na nosniku HP CD i problem tak jak pisalem wyzej ;(

KowaliK 
Mitsumaniak
01339/KMM

Auto: JDM's
Wysłany: 06-01-2014, 23:02   

Z tymi MP3 musisz pokombinować z prędkością zapisu płyt. Swojego czasu miałem podobny problem z radiem Pioneera i wtedy pomogła zmiana prędkości zapisu. Niestety, teraz już nie pamiętam jaka powinna być. :(

GrzesiekJozefow 
Forumowicz

Auto: Outlander 2008r. 3.0 V6 XLS
Wysłany: 07-01-2014, 06:38   

NuMeR napisał/a:
2. MP3 odtwarza bo mialem 2-3 plyty i mi zadzialaly ale nagralem nowa na nosniku HP CD i problem tak jak pisalem wyzej ;(

Rzeczywiście, płyty z plikami MP3 być może odtwarza (osobiście nie wiem, nigdy nie próbowałem), ale takich plików nie zgrasz do wewnętrznej pamięci systemu.

Grzesiek

Odpowiedz do tematu