Lancer VI - Czy warto |
Autor |
Wiadomość |
kryss
Forumowicz kryss
Auto: Sonata 2,0 GLSi; Lancer CK1A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-01-2014, 09:15 Lancer VI - Czy warto
|
|
|
Wielka Prośba
Zobaczcie na to auto. Może już ktoś z bliska oglądał.
http://allegro.pl/mitsubi...3798706095.html
Jestem po rozmowach z kupującym i zapewnia że jest wszystko O.K. Cena z opłatami raczej przeciętna.
Jest jeden mały szczegół, na jednym ze zdjęc świeci się kontrolka SRS od Airbaga
Co może być nie tak?
Ja u sibie w Hyundaiu odpiołem tylko airbag z fotela i też się świeci. Ale tutaj? |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21010 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 11-01-2014, 18:52
|
|
|
Może była wymieniana kiera celem ukrycia ori przebiegu i zapomnieli odłączyć aku, albo był strzał jaśka .
Jak był wystrzał to poszukaj w zakamarkach auta białego proszku* ciężko dokładnie wysprzątać auto .
Światła dzienne do demontażu, nie przejdzie to przeglądu.
*oczywiście mowa o rzeczach dozwolonych |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
ano
Nowy Forumowicz
Auto: CJ0
|
Wysłany: 11-01-2014, 19:23
|
|
|
A klima to w nim jest? Ten "guzik" wygląda jak zaślepka... |
|
|
|
 |
kryss
Forumowicz kryss
Auto: Sonata 2,0 GLSi; Lancer CK1A
|
Wysłany: 11-01-2014, 23:46
|
|
|
Klimy nie ma ...za to ma ładne Radio I trakcji tez nie powinien mieć a pisze chyba że jest.
Facet zaklina się że auto nie było rozwalone. Problem ze mną jest taki że lakieruje motocykle i poznam każdego robionego gniota, a ten na zdjęciach wygląda bardzo dobrze. Być może facet mówi prawdę, a srs może ze "starości" pokazał błąd
Jak się przyjrzycie zdjęciu z kierownicą to widać że jest trochę wyświechtana, być może i miało to ze 200 000 i wyciera się pokrętło od włanczania świateł, Ja mam u siebie 140 000 i też już mam tak wytarte.
Samochód będe tunigował tzn. pewnie wewale nowy silnik albo ten z upgratuje o nowe wałki itd, tak że nie zależy mi czy tam coś puka czy stuka i ile ma na liczniku byle buda i spód były zdrowe i nie bite. |
|
|
|
 |
darcun4
Forumowicz
Auto: MSS
Pomógł: 9 razy Dołączył: 23 Sie 2013 Posty: 216 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 12-01-2014, 10:58
|
|
|
kryss, zawsze możesz zadzwonić do her Detlefa http://www.spree-neisse.c...s-detlef-spizak i może coś powie o aucie bliższego.
A może ktoś z "użyszkodników" forum mieszka w okolicach Gubina i może zasięgnąć języka osobiście? |
|
|
|
 |
|