Jaki lakiernik we Wrocławiu? |
Autor |
Wiadomość |
Mosquito
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-03-2011, 19:36 Jaki lakiernik we Wrocławiu?
|
|
|
Witam,
Polecilibyście jakiegoś konkretnego, solidnego lakiernika we Wrocławiu? Mam do zrobienia ok. 15-to centymetrowe, dość głębokie, otarcie na przednim zderzaku. Był ktoś może w S-PLUSIE na Psim Polu? |
|
|
|
 |
krig
Forumowicz

Auto: Lancer 2.0 DID
|
Wysłany: 23-03-2011, 12:35
|
|
|
Byłem w S-Plus. Koszt lakierowania za kawałek otarcia na plastikowym zderzaku (ok. 20 cm) to jakieś 250-300 zł. Nie mam zastrzeżeń do wykonania. Lakierują bez zdejmowania elementu. Ale gdybym chciał cały zderzak polakierować to taniej będzie jednak w standardowym zakładzie lakierniczym. |
|
|
|
 |
Taero
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Colt 1.6 CJO 96r
|
Wysłany: 26-07-2013, 15:33
|
|
|
Odkurzę ten stary temat.
Szukam lakiernika we Wrocławiu lub okolicach do pomalowania części Colta.
Poprzednio malowałem u Krzyżaka (Wrocław, na ul. Reymonta bodajże 10). Wszystko było OK, tylko że do lakieru ciągle przylepia się i wtapia dosłownie wszystko. Już po kilku dniach zauważyłem dziwne białawe paprochy na lakierze, a teraz to mi Colt wygląda prawie jak biedronka
Dlatego proszę o polecenie jakiegoś sprawdzonego specjalisty. |
_________________ Taero |
|
|
|
 |
D1VenO
Forumowicz

Auto: galant avance, civic, delsol
|
Wysłany: 05-08-2013, 21:32
|
|
|
Łukasz kędzierski
55-080 małkowice
Ul. Główna , zaraz przy sklepie. Ludzie wala oknami do niego. Kojec malowal u niego zderzak i byl zadowolony. Ja znam jednego niezadowolonego klienta bo akuratnie trafil w moment ze lukasz mial zlego pracownika. Teraz ekipa jest bardzo dobra.
Jk by co jestem z małkowic i mieszkam pare krokow od lakierni, moge zerkac na robote |
|
|
|
 |
Dominick
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 v6 1998
|
Wysłany: 28-08-2013, 15:57
|
|
|
nie kumam jak to mozliwe że Ci się wtapia coś w klar może dodał za mało utwardzacza, kiedys też miałem taki przypadek tyle że nie dodałem do podkładu z pośpiechu i uświadomiłem sobie to nastepnego dnia, cała maska do zmycia, shit happens także może podobnie było u Ciebie |
|
|
|
 |
mackbeth
Mitsumaniak

Auto: JK04 M9R 2.0dCI
|
Wysłany: 17-12-2013, 10:36
|
|
|
Hej,
Właśnie zamieszkałem na Stabłowicach (ul głowna, stabłowicka, jeleniogórska):) W związku z tym że czas najwyższy rudej z nadkoli pozbyć się, zapytam czy coś ktos wie o warsztatach tutaj? jest tu od groma blacharzy i lakierników, naliczyłem juz chyba z 10 warsztatów blacharsko lakierniczych. Ma ktoś jakies informacje? |
_________________ 三菱 ギャラント様式 スポーツエディション
 |
|
|
|
 |
Kojec
Mitsumaniak

Auto: Galant
|
Wysłany: 20-12-2013, 19:08
|
|
|
polecam firme znajdującą się w Katach Wrocławskich. Robiłem u nich nadkole i próg. Co prawda nie są najtańsi, ale robią dobrą robotę. Za nadkole plus prób zapłaciłem 650 zł + reperaturka. Na aucie NIE MA śladu po ich pracy, idealnie zrobione ... |
|
 |
Goldie
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse
|
Wysłany: 15-01-2014, 14:27
|
|
|
Kumpel z firmy, który jest u nas w robo szefem handlu na zachodnią Polskę robił swój samochód w Peters Auto. Raczej umie odróżnić dobrego mechanika\lakiernika więc przez niego mogę polecić. |
|
|
|
 |
|