|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS ALL] Kupno pierwszego samochodu |
Autor |
Wiadomość |
drtymf
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,9 DID Comfort BFL
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 819 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 08-07-2013, 11:03
|
|
|
Avance :> |
_________________ Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.
 |
|
|
|
 |
keitek
Nowy Forumowicz
Auto: brak
|
Wysłany: 11-07-2013, 08:10
|
|
|
no fajnie by było mieć najlepszą wersję, ale nie mam czasu jeździć po świecie, muszę się rozglądać lokalnie
także w niedzielę jedziemy oglądać Family
http://www.gumtree.pl/cp-...r-1-6-494422892
Wygląda jakby tył był malowany, chyba że światło tak pada... sprawdzimy. Właściciel twierdzi, że tylko draśnięty ma zderzak.
Poza tym pisze:
"Jestem właścicielm 6 lat - kupiłem go jako 5 latka (model na 2003 tak wynika z faktury). Zrobiłem dokładnie 100 tys. Rozrząd był wymieniamy przy 138 tys. jest to zaznaczone na obudowie. Rdzy zewnętrznie nie ma, pod spodem nie przyglądałem się dokładnie - można to ocenić na podnośniku. Auto z salonu Mitcar, wersja Family. Bardzo sobie go chwalę i nie miałem problemów. W zasadzie wybrałem ten bo cenię sobie Mitsubishi za małą awaryjność. Aktualny przebieg 177 tys. Ubezpieczenie do września br.
Na tą chwilę wymienione są tarcze z tyłu, klocki z tyłu, płyn chłodnicowy, filtr kabinowy.
Co do zrobionych rzeczy - wymienione sworznie przy wahaczach - często zużywają się w Spacach i w zasadzie rzeczy użytkowe typu: rok temu płyn hamulcowy, wymiana oleju i filtru, 1,5 roku jeżdzę na klockach z przodu: TRW." |
|
|
|
 |
ZbujMadej
Forumowicz
Auto: Dacia Duster Ph2 1.6PB 4x2
|
Wysłany: 12-07-2013, 22:17
|
|
|
Tył wygląda na ciemniejszy na obu zdjęciach. Zarówno na dworze, jak i na parkingu w budynku. Może rdza go żarła, może jakieś zarysowanie było i trzeba było lakierować - czujnik lakieru prawdę Ci powie.
Mój SS jest w wersji Family i jakoś nie brakuje mi wyraźnie czegoś, mimo że w pracy jeżdże bardziej wypasionymi służbówkami
Powodzenia w oględzinach |
_________________ Mój były Space Star >> http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=55754 |
|
|
|
 |
Roy
Forumowicz
Auto: Space Star '02
|
Wysłany: 22-07-2013, 22:08
|
|
|
edit |
Ostatnio zmieniony przez londolut 22-07-2013, 22:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bonnie77
Nowy Forumowicz
Auto: MSS 1.6 2003 r
|
Wysłany: 17-01-2014, 20:50
|
|
|
Keitek jak ci się nie spieszy to zapraszam do Piaseczna ( daleko nie masz a chętnie pokażę ci jak to moje dziewczyny mówią Spacera , Przebieg można sprawdzić, jestem drugim właścicielem ( Krajowy kupiony na fakturę ), mam go już prawie siedem lat i z moim jeżdżeniem mam 122 000 km ( rozrząd wymieniony na Continentalu, wklejone w książkę itp ). Oczywiście jest mały problem, abym był gotów się z nim rozstać muszę sprzedać motocykl ponieważ przy mojej rodzince będę potrzebował mały autobusik . Zapomniałem dodać wersja Comfort 1,6. po lifcie Nie podaję więcej informacji abym nie został oskarżony o spamowanie.( ubiegam się o możliwość zamieszczenia w sprzedam )
Chętnie wracam do tej marki ponieważ przez 70000 km oprócz rzeczy eksploatacyjnych wymieniłem z prawej strony drążek stabilizatora ( wykryte na stacji diagnostycznej, odkąd dowiedziałem się że drukują stan auta w cenie to zbieram wydruki, oczywiście do wglądu ( stan hamulców, amortyzatorów itp )
[img] [/img]
Auto rodzinne, komfortowe, natomiast ja w kwietniu muszę dołożyć trzeci fotelik i może się nie chcieć rozciągnąć ( stelaż w bagażniku nie byle jaki bo podwójny, musiałem przymierzyć żeby się nie okazało że będzie musiał jeździć na przodzie. Przymiarka i egzamin zdany ) Poniżej to cudo rozłożone
 |
|
 |
|
|