Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy ktoś z Mitsumaniaków jest w Irlandii ze swoim Miśkiem??
Autor Wiadomość
Sauron
[Usunięty]

Wysłany: 25-02-2007, 14:10   Czy ktoś z Mitsumaniaków jest w Irlandii ze swoim Miśkiem??

Witam w kwietniu lece do Polski ,aby Misiek nie stał już taki samotny na parkingu...Sprowadzam auto do siebie i mam w związku z tym pytanie:

Czy może ktoś z Mitsumaniaków siedzi sobie w Irlandii? Jeśli tak to może zorganizujemy lokalnego spota?...Podnieslibyśmy rangę klubu do miedzynarodowego ;)

Jak cos to info na mail lub tel: +353 862 086 095

Przy okazji pozdrawiam wszystkich Mitsumaniaków.

wlad
[Usunięty]

Wysłany: 25-02-2007, 14:26   

nie wiem ,czy nie jest to blad...
1.cena tego auta w polsce jest duzo wyzsza niz na wyspach-sprzedajac je w polsce za otrzymane pieniadze kupujesz tu to samo auto kilka lat mlodsze i co wazniejsze w duzo lepszym stanie[stan drog!]
2.ciezko sie jezdzi z kierownica po lewej stronie
ale to sa naturalnie moje osobiste odczucia.

Sauron
[Usunięty]

Wysłany: 25-02-2007, 14:38   

Widzisz ja w to auto wpakowałem kupę pieniędzy i uczucia...Nie jest to zwukły lancerek ,tylko auto ,które opuściło fabryke jako 1,5 zupełny golas a zostało doposażone w kompletne graty od GTi plus kilka niezłych udogodnień...Takiego auta sie nie sprzedaje...Ja tu mam czym jeździć,wiec nie zwoże Miśka jako środka transportu ,tylko jako hobby...

P.S. Lepiej mi się jeździ tu autem z naszą kierownica niż z kierką po prawej stronie..kwestia przyzwyczajenia ,ale naprawde wole zmieniac biegi prawa niż lewą ręką

Odpowiedz do tematu