|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 25-02-2007, 14:34 |
Wolny czas, las, L200 i dwa pieski ;-) |
Autor |
Wiadomość |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-02-2007, 16:11 Wolny czas, las, L200 i dwa pieski ;-)
|
|
|
Cytat: | Dzisiaj po obiedzie pakuję żonę, córkę i dwa wielkie psy i ruszamy na podbój okolicznych lasów. Ciekaw jestem swoich odczuć i radości... | Rozumiem, że dla kierowcy, żony, córki to frajda buszować w samochodzie po lesie Ale dla piesków ... Chyba że wysadzasz je na wjeździe do lasu i każdy daje na swoim 4x4 |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 25-02-2007, 14:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 24-02-2007, 17:33
|
|
|
Cytat: | Rozumiem, że dla kierowcy, żony, córki to frajda buszować w samochodzie po lesie Ale dla piesków ... |
psy na pace i ktory sie dluzej utrzyma dostanie kolacje
tego drugiego juz raczej nie trzeba bedzie karmic |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 24-02-2007, 18:50
|
|
|
no ten drugi będzie właśnie na kolacje dla tego pierwszego |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 25-02-2007, 14:35
|
|
|
jerryy napisał/a: | Kochani, a gdzie się podziały posty o moich psach, które zdecydowanie ożywiły atmosferę - z tego co zauważyłem?
Otóż abyście mieli świadomość, że psy nie cierpią powiem tak:
Mam dwa ogromniaste Cane Corso - parka waży około 150 kg. Problem polega na tym, że one uwielbiają buszować po lasach, jednak moimi dotychczasowymi autami ciężko jest wjechać - szczególnie w okresie zimy czy wiosennych roztopów - na tyle głęboko w las aby mogły szaleć całkiem bez smyczy (oczywiście przejąźdżki Q7 w takim zestawieniu raczej nie wchodzą w grę - ze zrozumiałych - jak sądzę i dla Was - względów. W sytuacji gdy napotkamy ludzi robią oni uzasadniony rwetes - bo się po prostu boją, co rozumiem, bo to, że ja mam ochotę spacerować po lesie z dwoma smokami nie znaczy, że inni muszą też chcieć z nimi obcować. Teraz natomiast biorę miśka i wjeżdżam w głuszę... Ot co !!
Zatem ja będę miał radość z wjechania w dziką knieję, a psaki sobie potem poszaleją podczas gdy ja spędzę czas na podziwianiu miśka
Pozdrawiam,
J. |
|
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|