|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,5V6 AVANCE Żyrardów 2003r. prośba o opi |
Autor |
Wiadomość |
katusik
Nowy Forumowicz galant
Auto: mitsubishi galant 2,5 V6 1999r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-02-2014, 20:57 [EAx 97-04] Galant 2,5V6 AVANCE Żyrardów 2003r. prośba o opi
|
|
|
Witam ponownie,
Panowie proszę o opinie, chce go jechać oglądać ale w jedną stronę ma 350km. Może ktoś był już go zobaczyć i miał do czynienia z tym Panem. Dzwoniłem do właściciela, mówi że autko ok wszystko działa bez zarzutów, tylne nadkola były robione. Panowie ile byście dali za niego? Poniżej link do aukcji i linki do zdjęć nadkoli przesłanych od gościa. Co do wyposażenia- no trudno poniosło kogoś. Na jakiej stronie najlepiej Vin sprawdzić?
http://allegro.pl/wyjatko...3934383191.html
http://www.fotosik.pl/pok...5f73100cee.html
http://www.fotosik.pl/pok...d62fd205bf.html
http://www.fotosik.pl/pok...eab0f79811.html
http://www.fotosik.pl/pok...970090a2e4.html
cytat z aukcji:
WYJĄTKOWO ZADBANY MITSUBISHI GALANT 2.5 V6
INFORMACJE PODSTAWOWE:
Rok produkcji: Grudzień 2003
Silnik: 2.5 V6 160KM
Skrzynia biegów: AUTOMATYCZNA
Przebieg: 198000
Kolor: SILBER COSMO METALIC
Numer VIN: DOSTĘPNY NA ŻYCZENIE KLIENTA
AUTO KUPIONE W SZWAJCARSKIM SALONIE MITSUBISHI, UŻYTKOWANE TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZEZ JEDNEGO WŁAŚCICIELA I CAŁY CZAS SERWISOWANE W TYM SAMYM SERWISIE, CO JEST UDOKUMENTOWANE I ZARAZEM ŁATWE DO SPRAWDZENIA !!!
100% BEZWYPADKOWY
GWARANCJA ORYGINALNEGO PRZEBIEGU
SERWISOWANE W ASO URS SWISS
WSZYSTKO W 100% SPRAWNE
NA SPRZEDAWANE AUTO MOGĘ UDZIELIĆ DODATKOWEJ RĘKOJMI ODNOŚNIE BEZWYPADKOWOŚCI ORAZ ORYGINALNEGO PRZEBIEGU
BOGATE WYPOSAŻENIE:
- KLIMATRONIC - DWUSTREFOWY
- ELEKTRYCZNA REGULACJA FOTELI
- PODGRZEWANE FOTELE
- KOMPUTER POKŁADOWY
- CZUJNIK DESZCZU, ZMIERZCHU
- SYSTEM EPS- WSPOMAGANIE KIEROWNICY UZALEŻNIONE OD PRĘDKOŚCI JAZDY
- SYSTEM ABS- ANTYPOŚLIZGOWY
- SYSTEM TRC- KONTROLA TRAKCJI
- SYSTEM EBD- ROZDZIELANIE SIŁ HAMOWANIA
- SYSTEM BA- WSPOMAGANIE HAMOWANIA AWARYJNEGO
- SYSTEM ANTYKRADZIEŻOWY
- SYSTEM ISO FIX- MOCOWANIE FOTELIKÓW DZIECIĘCYCH
- FOTOCHROMATYCZNE LUSTERKA
- 6x AIR BAG
- ELEKTRYCZNE SZYBY + LUSTERKA
- SYSTEM AUDIO - ZADOWOLI KAŻDEGO MELOMANA
-KLIMATYZOWANY SCHOWEK x 2
-KOMPLET DOKUMENTÓW ORAZ KLUCZYKÓW….
- I WIELE WIELE INNYCH O KTÓRYCH ZAPEWNE ZAPOMNIAŁEM NAPISAĆ....
STAN AUTA OCENIAM NA IDEALNY, OBECNIE NIE WYMAGA ABSOLUTNIE ŻADNYCH NAKŁADÓW FINANSOWYCH, PRZY PRZEBIEGU 181000KM ZOSTAŁ WYMIENIONY ROZRZĄD Z POMPĄ WODY W ASO CO JEST UDOKUMENTOWANE I POTWIERDZONE W HISTORII SERWISOWEJ, DWA KOMPLETY KÓŁ, ALUFELGI Z IDEALNYMI OPONAMI LETNIMI W BAGAŻNIKU !!!
JEŚLI OBEJRZAŁEŚ JUŻ KILKA AUT I MASZ JUŻ DOSYĆ SZUKANIA ZAPRASZAM DO MNIE, GWARANTUJĘ MIŁE ZASKOCZENIE STANEM TEGO SAMOCHODU !!!
AUTO JEST WYPOSAŻONE W NAJLEPSZĄ JEDNOTKĘ NAPĘDOWĄ JAKA BYŁA INSTALOWANA W TYM MODELU - BARDZO OPTYMALNE ZUŻYCIE PALIWA PRZY ZACHOWANIU ODPOWIEDNIEJ DYNAMIKI A PRZY TYM KLASYCZNY DLA TEJ MARKI KOMFORT PODRÓŻOWANIA…
AUTO JEST CAŁKOWICIE OPŁACONE (VAT + AKCYZA) KOSZT REJESTRACJI TO 756PLN. ZARÓWNO WEWNĄTRZ JAK I ZEWNĄTRZ AUTO WYGLĄDA JAK NOWE !
NIGDY NIE PALONE PAPIEROSY...
ZAPRASZAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH DO OGLĄDANIA I NA JAZDĘ PRÓBNĄ DO WARSZAWY |
|
|
|
 |
bialyjayz
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 Avance
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Lip 2013 Posty: 1376 Skąd: Ścinawa
|
Wysłany: 03-02-2014, 22:19
|
|
|
wniknę w szczegóły opisu pojazdu:
-klimatronic dwustrefowy?- to Galant był produkowany w takiej wersji? Na zdjęciach widać normalną. Proszę poprawić jeśli się mylę
-czujnik deszczu. zmierzchu- takie coś w japońcach montują?
- Systemy takie jak: EPS, EBD, BA, ?
- klimatyzowany schowek ? Po co komu na co?
- i te lusterka fonochromatyczne mnie zastanwiają?
Nie siędzę zbyt długo w Galantach ale pomóżmy sprostować ogłoszenie jeśli zawiera błędy.
Jedyne wady jakie spostrzegłem na foto: to tylko zaparowany przedni lewy reflektor co może świadczyć i przecieku do środka lampy oraz rdza na lewym przednim błotniku-nadkole. Oraz, na przed ostatnim zdjęciu jedno małe "ale"- widać na nim masę rozbitych i dobrych aut- wiadomo jak to z handlarzami jeśli ten Galant jest tak kosmicznie wyposażony jak żaden chyba inny z forum dlaczego chcę tylko 13.700 ? |
_________________ http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=84457
 |
|
|
|
 |
czapelka
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5A '99 Avance
|
Wysłany: 03-02-2014, 22:31 Re: Galant 2,5V6 AVANCE Żyrardów 2003r. prośba o opi
|
|
|
Nic poważniejszego nie widzę. Cena trochę za niska ale autko do opłat. Zapytaj może na regionalnym Mazowieckie i poproś a być może ktoś podjedzie i obejrzy
Opis wyposażenia jak wyżej -trochę podkoloryzował
cytat z aukcji:
WYJĄTKOWO ZADBANY MITSUBISHI GALANT 2.5 V6
INFORMACJE PODSTAWOWE:
Rok produkcji: Grudzień 2003
Silnik: 2.5 V6 160KM
Skrzynia biegów: AUTOMATYCZNA
Przebieg: 198000
Kolor: SILBER COSMO METALIC
Numer VIN: DOSTĘPNY NA ŻYCZENIE KLIENTA
AUTO KUPIONE W SZWAJCARSKIM SALONIE MITSUBISHI, UŻYTKOWANE TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZEZ JEDNEGO WŁAŚCICIELA I CAŁY CZAS SERWISOWANE W TYM SAMYM SERWISIE, CO JEST UDOKUMENTOWANE I ZARAZEM ŁATWE DO SPRAWDZENIA !!!
100% BEZWYPADKOWY
GWARANCJA ORYGINALNEGO PRZEBIEGU
SERWISOWANE W ASO URS SWISS
WSZYSTKO W 100% SPRAWNE
NA SPRZEDAWANE AUTO MOGĘ UDZIELIĆ DODATKOWEJ RĘKOJMI ODNOŚNIE BEZWYPADKOWOŚCI ORAZ ORYGINALNEGO PRZEBIEGU
BOGATE WYPOSAŻENIE:
- KLIMATRONIC - DWUSTREFOWY
- ELEKTRYCZNA REGULACJA FOTELI
- PODGRZEWANE FOTELE
- KOMPUTER POKŁADOWY
- CZUJNIK DESZCZU, ZMIERZCHU
- SYSTEM EPS- WSPOMAGANIE KIEROWNICY UZALEŻNIONE OD PRĘDKOŚCI JAZDY
- SYSTEM ABS- ANTYPOŚLIZGOWY
- SYSTEM TRC- KONTROLA TRAKCJI
- SYSTEM EBD- ROZDZIELANIE SIŁ HAMOWANIA
- SYSTEM BA- WSPOMAGANIE HAMOWANIA AWARYJNEGO
- SYSTEM ANTYKRADZIEŻOWY
- SYSTEM ISO FIX- MOCOWANIE FOTELIKÓW DZIECIĘCYCH
- FOTOCHROMATYCZNE LUSTERKA
- 6x AIR BAG
- ELEKTRYCZNE SZYBY + LUSTERKA
- SYSTEM AUDIO - ZADOWOLI KAŻDEGO MELOMANA
-KLIMATYZOWANY SCHOWEK x 2
-KOMPLET DOKUMENTÓW ORAZ KLUCZYKÓW….
- I WIELE WIELE INNYCH O KTÓRYCH ZAPEWNE ZAPOMNIAŁEM NAPISAĆ....
STAN AUTA OCENIAM NA IDEALNY, OBECNIE NIE WYMAGA ABSOLUTNIE ŻADNYCH NAKŁADÓW FINANSOWYCH, PRZY PRZEBIEGU 181000KM ZOSTAŁ WYMIENIONY ROZRZĄD Z POMPĄ WODY W ASO CO JEST UDOKUMENTOWANE I POTWIERDZONE W HISTORII SERWISOWEJ, DWA KOMPLETY KÓŁ, ALUFELGI Z IDEALNYMI OPONAMI LETNIMI W BAGAŻNIKU !!!
JEŚLI OBEJRZAŁEŚ JUŻ KILKA AUT I MASZ JUŻ DOSYĆ SZUKANIA ZAPRASZAM DO MNIE, GWARANTUJĘ MIŁE ZASKOCZENIE STANEM TEGO SAMOCHODU !!!
AUTO JEST WYPOSAŻONE W NAJLEPSZĄ JEDNOTKĘ NAPĘDOWĄ JAKA BYŁA INSTALOWANA W TYM MODELU - BARDZO OPTYMALNE ZUŻYCIE PALIWA PRZY ZACHOWANIU ODPOWIEDNIEJ DYNAMIKI A PRZY TYM KLASYCZNY DLA TEJ MARKI KOMFORT PODRÓŻOWANIA…
AUTO JEST CAŁKOWICIE OPŁACONE (VAT + AKCYZA) KOSZT REJESTRACJI TO 756PLN. ZARÓWNO WEWNĄTRZ JAK I ZEWNĄTRZ AUTO WYGLĄDA JAK NOWE !
NIGDY NIE PALONE PAPIEROSY...
ZAPRASZAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH DO OGLĄDANIA I NA JAZDĘ PRÓBNĄ DO WARSZAWY[/quote] |
|
|
|
 |
bbandi
Forumowicz

Auto: Galant SE 2.5V6 98
Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Paź 2011 Posty: 603 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 04-02-2014, 01:21
|
|
|
Ciekawe jest to że farba na obudowie automatu prawie całkiem zlazła a kiera jak nowa.
bialyjayz napisał/a: | i te lusterka fonochromatyczne mnie zastanwiają? |
Ja mam 1/4 lusterka kierowcy przedzieloną i tam jest szkło sferyczne które trochę rozciąga widok i czasami pomaga, pewnie o to mu chodziło |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21013 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 04-02-2014, 07:33
|
|
|
czapelka napisał/a: | Cena trochę za niska ale autko do opłat. |
katusik napisał/a: | AUTO JEST CAŁKOWICIE OPŁACONE (VAT + AKCYZA) KOSZT REJESTRACJI TO 756PLN. |
Jak dla mnie cena trochę za niska, no ale może się nie znam .
bialyjayz napisał/a: | - i te lusterka fonochromatyczne mnie zastanwiają? |
Może gościowi chodziło o wsteczne fotochromatyczne, które się automatycznie przyciemnia jak ktoś z tyłu podjeżdża .
Plus, że może udzielić rękojmi na bez wypadkowość i przebieg auta . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21949 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 04-02-2014, 08:18
|
|
|
Bizi78 napisał/a: | Może gościowi chodziło o wsteczne fotochromatyczne, które się automatycznie przyciemnia jak ktoś z tyłu podjeżdża | Raczej tak, co nie zmienia faktu, że wymyśla Bizi78 napisał/a: | Jak dla mnie cena trochę za niska, no ale może się nie znam | Tu akurat prawie nie kłamie, jeśli opłacił cło i skarbówkę, to została rejestracja, czyli: 500 zł opłata recyklingowa, rejestracja czasowa 60 zł, przegląd techniczny 100 zł i rejestracja stała 256 zł. Przeglądu napewno jeszcze nie zrobił, bo aby zrobić przeglad auto musi być zarejestrowane czasowo lub stale (w przypadku auta sprowadzonego musi mieć rejestrację czasową). Czyli zaniżył koszty rejestracji o ok. 160 zł |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 04-02-2014, 09:12
|
|
|
Zawiózł na lawecie i klepnął papierek
Co do opisu, to jak wyżej wspomniane, sprzedawce ponosi fantazja, już na samym początku
Kod: | Rok produkcji: Grudzień 2003 | EA5W A/T były produkowane do września 2002
Kod: | Kolor: SILBER COSMO METALIC | Taka barwa nie występowała, no chyba, że auto jest w całości przemalowane, fabrycznei winno być Satellite silver
Co do opcji wyposazenia to podejrzewam, że może to być skopiowane z jakiegoś niemieckiego woza typu BMW (nazwa barwy zewnętrznej podobnie), bo w galancie fabrycznie częśc opisywanych rzeczy nie wystepowała.
Warto obejrzeć lewy przedni błotnik bo wygląda na skorodowany, no i standardowo cała reszte, nadkola, kielichy, etc |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
tresorex
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord
Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2006 Posty: 2066 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 04-02-2014, 09:55
|
|
|
Kiedyś widziałem aukcje tego gościa też z galantem i z tym samym opisem. A jak się weszło na ogłoszenie na następny dzień to były zdjęcia jakiegoś suva i tylko marka i model zmieniona na jakiegoś amerykańca |
|
 |
Bartekkita
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 kombi
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Lut 2013 Posty: 1190 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 04-02-2014, 21:11
|
|
|
W bagażniku jeżdżą jeszcze opony letnie na alusach. Sprzedawca nie piszę, że są w cenie, więc pewnie nie są. Może to i dobrze bo za idealnego Gala z dwoma kompletami opon to byłaby to okazja roku |
_________________ Jest:
Citroen C4 Coupe VTS 2.0 177KM - Ryszard, 2017 - ???
Paulinowy - Saab 93 1.8t 01.2014r. - ???
Był:
Misiek - Galant, 1999 kombi, Avance, Nardi Torino. 05.2013 - 01.2018 |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
dmi
Mitsumaniak

Auto: Avance 2.5 V6 A/T
Pomógł: 8 razy Dołączył: 30 Paź 2013 Posty: 475 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 04-02-2014, 22:13
|
|
|
czy ja wiem czy to panoramiczny...zrobił specjalnie zdjęcia opon z felgami, więc pewnie w cenie |
|
|
|
 |
|
|