|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS DID] poduszka silnika prawa (rozrząd) |
Autor |
Wiadomość |
KryniuDiD
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-02-2014, 11:28 [MSS DID] poduszka silnika prawa (rozrząd)
|
|
|
witam
panowie zauwazyłem ze poduszka silnika prawa jak rusze reka przod tył to widac ze chodzi sobie tak ma byc ?czy wymiana??niby wyglada ok niewiem moze ktos cos wie pozdro
1,9 did 102 konie |
|
|
|
 |
drtymf
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,9 DID Comfort BFL
Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 819 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 12-02-2014, 19:31
|
|
|
Nie, nie ma tak być - do wymiany.
Prawidłowo zamocowana i sprawna poduszka przy mocowaniu do silnika nie ma prawa chodzić bo jest na śrubach natomiast przed ruszaniem się przód/tył zabezpieczają ją takie dwa gumowe kołnierze po dwóch jej stronach między blachami mocowania.
Poza tym o ile dobrze pamiętam to tuleja środkowa jest na tyle długa że praktycznie wchodzi na styk między te dwie blachy.
U mnie w każdym bądź razie sztywno siedzi nawet nieprzykręcona do silnika. |
_________________ Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.
 |
|
|
|
 |
drtymf
Mitsumaniak

Auto: MSS 1,9 DID Comfort BFL
Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 819 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 12-02-2014, 19:31
|
|
|
Nie, nie ma tak być - do wymiany.
Prawidłowo zamocowana i sprawna poduszka przy mocowaniu do silnika nie ma prawa chodzić bo jest na śrubach natomiast przed ruszaniem się przód/tył w uchwycie karoserii zabezpieczają ją takie dwa gumowe kołnierze po dwóch jej stronach między blachami mocowania.
Poza tym o ile dobrze pamiętam to tuleja środkowa jest na tyle długa że praktycznie wchodzi na styk między te dwie blachy.
U mnie w każdym bądź razie sztywno siedzi nawet nieprzykręcona do silnika. |
_________________ Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy.
 |
|
|
|
 |
|
|