|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Efa! 28-02-2007, 22:46 |
DSM-8051 |
Autor |
Wiadomość |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 27-02-2007, 13:17
|
|
|
szczeslaw napisał/a: | Nie mów, że chodzi dalej o ten sam program? |
nie ten sam, teraz mam sumator 8 bitowy i potrzebuje tylko wpisac liczby z klawiatury matrycowej, wytlumaczem dokladnie o co chodzi jak ktos bedzie mogl pomoc
deathline mam na przyszly poniedziaszek |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 28 razy Dołączył: 29 Cze 2005 Posty: 1980 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 27-02-2007, 19:13
|
|
|
Matejko napisał/a: | potrzebuje tylko wpisac liczby z klawiatury matrycowej |
Rozumiem, że to zwykła klawiatura numeryczna - 8 linii - 4 dla kolumn i 4 dla wierszy?
Jeżeli tak, to kiedyś napisałem bardzo fajny algorytm do obsługi takiej klawiatury (działał dużo lepiej niż te standardowe, których się uczy i zajmował mniej miejsca w pamięci). Tylko program mam zapisany w Bascomie więc musiałbyś sobie przerobić to na assemblera. |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 27-02-2007, 19:19
|
|
|
Ja mam gdzies schemat zrobiony w WPSLAB, tylko nie mam pojecia czy to do czegos sie przyda. Nigdy nie mialem asemblera |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 27-02-2007, 21:03
|
|
|
Cytat: | Rozumiem, że to zwykła klawiatura numeryczna - 8 linii - 4 dla kolumn i 4 dla wierszy?
Jeżeli tak, to kiedyś napisałem bardzo fajny algorytm do obsługi takiej klawiatury (działał dużo lepiej niż te standardowe, których się uczy i zajmował mniej miejsca w pamięci). Tylko program mam zapisany w Bascomie więc musiałbyś sobie przerobić to na assemblera. |
pewnie tak - tylko bym musial miec jakis emulator z bascoma na asembler
[ Dodano: 11-03-2007, 09:40 ]
ha zrobilem, zdalem mam z glowy
nigdy wiecej asemblera
nigdy! |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
|
|