Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Malkontent ;-) #2
Autor Wiadomość
chwalow
[Usunięty]

Wysłany: 29-09-2005, 10:47   hmm

WIdze ze w obrazaniu kogos jestescie najlepsi...szkoda ze tylko w tym..ciao

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-09-2005, 10:49   

Być może miałeś dobre intencje ale sposób w jaki zostało to napisane wywołał gesią skórkę u niektórych. Nadepnąłeś pewnie na odcisk. Cóż, mieli prawo tak to odebrać.
Proponuję zakończyć ten temat, może usunąć te wątki (chyba że ktoś jeszcze chce coś dodać) bo są poniżej poziomu tego forum a linki do MKP na Mitsumaniakach i do Mitsumaniaków na MKP przenieść do Przyjaciół albo przynajmniej na początek listy.
Chciałem zauważyć, że obydwa Kluby to ludzie i jeśli słowo "Przyjaciele" do czegoś/kogoś się odnosi to do ludzi tam udzielających się, nie zaś do formy, struktury organizacyjnej.
Ale to tylko moje zdanie, mogę nie mieć pełnej wiedzy "co się gra na tarasie".
Pzdr.

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 29-09-2005, 10:49   

chwalow napisał/a:
a teraz sie zastanawiam czy wogole warto tu byc

Rób jak chcesz, jeżeli powstrzymasz się od podobnych akcji nie widzę problemu, jeżeli nie - możesz mieć rację. Jak na mnie EOT.
Pozdrawiam

Bartek 
Mitsumaniak
friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Wysłany: 29-09-2005, 10:50   

Ja wrzucam na luz, mam dosc "dyskusji" o wyzszosci Swiat Bozego Narodzenia nad Swietami Wielkiej Nocy. Widocznie tez jestem za mlody i za glupi, zeby ogarniac pewne sprawy.....

Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 :twisted: sprzedany :(

nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin

Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 29-09-2005, 10:53   

ja mogie być w dwóch klubach, a jeszcze bym założył coś jak Coltmania... sami colciarze - mniód

tylko talentu nie mam tyle co wy chopoki

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 29-09-2005, 10:57   Re: hmm

chwalow napisał/a:
WIdze ze w obrazaniu kogos jestescie najlepsi...szkoda ze tylko w tym..ciao

Chwalow, wybacz, ale z takimi tekstami to mógłbyś napisać "Poradnik skutecznego trollowania". To "ciao" na końcu jest po prostu super :mrgreen:

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 29-09-2005, 11:00   

kurde, wiecie jak czytam te wszystkie posty, to się zastanawiam że jak mi się silnik troszkę poci, to czy to będzie uszczelka pod głowicą, i czy może profilaktycznie zrobić mały remont silnika?

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 29-09-2005, 11:18   

Cytat:
kurde, wiecie jak czytam te wszystkie posty, to się zastanawiam że jak mi się silnik troszkę poci, to czy to będzie uszczelka pod głowicą, i czy może profilaktycznie zrobić mały remont silnika?

Taa...;) Choć ty zachowałeś zdrowy rozsądek i poczucie humoru ;)
Pozdrawiam

TNT 
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Wysłany: 29-09-2005, 11:39   

Wiecie co a ja tam znam tylko mitsumaniami i mi to wystarcza. Fido jak kiedys rozmawialismy i czytalem twoje posty to wydawalo mi sie ze marudzisz ale na chwile obecna stwierdzam ze jestes spoko maniak. Hubus (ty moj wielki kolego) Jackie (ciut mniejszy niz ja) Bartku i śFirku wasza inicjatywa mi przypadla do gustu mowie tu o MITSUMANIAKACH .Nie wiem dlaczego byly niegdys zwady i podzialy MKP szczeze mam to w d...... Mitauto nie robi problemow, inni rowniez. Rozumiem ze ktos dzielnie dziala w obu klubach i moze wtedy pisac takie rzeczy ale kolega to chybcik nie za bardzo bo nie bardzo sobie kojarze. Wedlug mnie MKP jest tam gdzie powinno byc chyba ze stanie sie sponsorem (to by moglo byc ciekawe) i wtedy z calym szacunkiem sam zloze wniosek o przeniesienie do "przyjaciele". Pokoj wszystkim i kolejka kazdemu (oczywiscie na koszt wlasny) KOCHAM WAS MITSUMANIAKI za to jacy jestescie i nic mi tu kurna nie zmianiac.
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance

Alek
[Usunięty]

Wysłany: 29-09-2005, 13:31   

tomsun, uważaj bo jeszcze dostaiesz bana za OT i zbyt dobry (jak na nastrój wątku) humor. Nie znalazłem emotikonka z kufelkiem, więc służę Ci takowym gdy tylko się spotkamy - piffem znaczy, a nie emotikonem.
piwkotom, napisałeś dokładnie to co sobie pomyślałem, czyli: pewnie coś na rzeczy było, ale mimo to trzymajmy poziom.
chwalow, nie miej nikomu za złe że po pewnym przemówieniu Jędrusia L. taktyka "ja się tylko pytam" wywołuje nerwowe reakcje.

MKP do "Przyjaciół"!

Moominek 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Wysłany: 29-09-2005, 13:59   

ulalalala, się trochę spieło ;)
Myślę, że Alek dobrze podsumował ostatnim zdaniem dyskusję :)
Wszak kto się czubi, ten się lubi :)
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Wysłany: 29-09-2005, 14:09   

hubi czekam na komentarz twoj :) Co o czym gadaliśmy juz jest

TNT 
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Wysłany: 29-09-2005, 14:15   

Igi ta opcja powinna rozwiazac problem. Moze zagadka dla zainteresowanych. Co zrobil IGI aby zarzegnac spory?? W nagrode mozna postawic mi piwo ;)
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 29-09-2005, 14:18   

Mój komentarz jest taki:

Ponieważ w MKP jest duża część Mitsumaniaków i w związku z tym faktem Klub MKP został dodany do listy PRZYJACIELE na stronie głównej naszego Klubu.
Sporo z Klubowiczów MKP było na naszym Zlocie w Grudziądzu - to świetni ludzie. Jesteśmy przeciwko jakimś sztucznym podziałom - w końcu łączą nas nasze samochody a jedyne co nas ewentualnie może podzielić to tylko flaga pod jaką wystepujemy.
Igi bardzo ładnie to powiedział - po wczorajszych i dzisiejszych postach jednego z nas to wydawało się trudne ale nic nie jest niemożliwe.
Myśleliśmy nad ankietą - ale przecież większość z nas (posiadaczy Mitsu) się lubi i wspiera więc zapomnijmy o podziałach uprzedzeniach i animozjach i bądźmy przyjaciółmi.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Wysłany: 29-09-2005, 14:24   

Dokładnie hubi. Zgadzam się całkowicie. Wczoraj wielu z nas poniosły nerwy. Nie wracajmy do tego. Bawiliśmy się super w Grudziądzu co widać po komentarzach na naszym forum i na forum MKP (moze troche mniej entuzjastycznie). Nikt nikogo nie pytał skad jest. Gadalismy bawilismy sie razem i tak powinno zostać. Łączą nas 3 diamenty i to jest najważniejsze

Odpowiedz do tematu