|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Carisma - manetka kierunkowskazów |
Autor |
Wiadomość |
mheniek
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Carisma 1.6 LPG
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-03-2014, 12:25 Carisma - manetka kierunkowskazów
|
|
|
Witam
Zepsuła mi się manetka kierunkowskazów. Mam pytanie czy w Carismie I i II jest ten sam model manetki? Na zdjeciach wyglada identycznie, jednak moze sa jakies rożnice w typach kostek, pinach?
Przy okazji wymiany manetki kierunkowskazow, myslalem takze nad manetka wycieraczek.
Czy wymieniajac manetke wycieraczek z bez regulacji predkosci 1 biegu wycieraczek (tryb przerywany) na z regulacja predkosci, funkcja regulacji predkosci bedzie dzialala? Czy trzeba jeszcze cos wymienic?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
glina
Mitsumaniak

Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 11 razy Dołączył: 20 Lis 2010 Posty: 455 Skąd: mam to wiedzieć?
|
Wysłany: 07-03-2014, 14:39
|
|
|
polift jest chyba minimalnie inny z wygladu
regulacja wycieraczek bedzie dzialac
ale musisz tez wstawic odpowiedni przekaznik jesli nie miales z tylu opcji z przerywanym wycieraniem (inaczej spalisz bezpiecznik od tylnej wycieraczki uzywajac nowej manetki) |
|
|
|
 |
|
|