|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nowe Pajero |
Autor |
Wiadomość |
Komandor
Mitsumaniak
Auto: OII 2.4 cvt, Romet Ogar 125 ;)
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 493 Skąd: Z morza
|
|
|
|
 |
jakjajaknieja
Nowy Forumowicz
Auto: poszukuję....
|
Wysłany: 08-03-2014, 14:00
|
|
|
Łeee, to koncept, daleko jeszcze do właściwego modelu. Ale jeśli chcą ten napęd hybrydowy wprowadzić to niestety ale nici z oszczędzania. Czysty marketing. Takie rozwiązania jak turbobenzyna i klasyczna skrzynia automatyczna wspomagana prądem są już stosowane w BMW i Infinity i niestety dopłaca się kupę kasy za to a oszczędności na paliwie nie ma. Toyota/Lexus mają dobrze rozwiązany zespół hybrydowy które przynosi realne oszczędności, nie wiem czemu inni nie zrobią takiego samego. |
|
|
|
 |
Komandor
Mitsumaniak
Auto: OII 2.4 cvt, Romet Ogar 125 ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 493 Skąd: Z morza
|
Wysłany: 09-03-2014, 06:48
|
|
|
Patrząc na ostatnią "mega promocję" na Pajero w salonach MMC to myślę że następca pojawi się w ciągu roku. Po za tym hybryda to tylko pokaz możliwości i (mam nadzieję) że jedna z wielu wersji... |
_________________ Wolność ma zapach benzyny... |
|
|
|
 |
jakjajaknieja
Nowy Forumowicz
Auto: poszukuję....
|
Wysłany: 09-03-2014, 20:28
|
|
|
Na pewno będą napędy klasyczne, bez tego nie ma co sprzedawać auta na masową skalę |
|
|
|
 |
|
|