Zamknięty przez: Owczar 23-03-2014, 17:12 |
Lampy tylne led - sedan |
Autor |
Wiadomość |
mientobisi
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi galant avance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-03-2014, 16:46 Lampy tylne led - sedan
|
|
|
od dłuższego czasu spotykam (a raczej spotykałem) na aukcjach przerobione lampy na ledowe. Kto wie być może wykonawca tych lamp i właściciel tego gala jest tym na forum. lampy wyceniono na 500 zł co uważam za lekka przesade głównie dlatego że mam sprawne lampy i najchetniej przerobiłbym swoje. czy ktoś może z forumowiczów wie jak takowe wykonać samemu lub ma namiary na pomysłodawce ? pytałem juz paru znajomych lecz oni nie wiedzą dokładnie jak to zrobiono i nie chcą sie tego podjąć.. ktos może pomóc ?
PS. Dlaczego usunięto temat o brewkach ? naruszyłem w jakiś sposób regulamin ? |
|
|
|
 |
Marcelinho
Mitsumaniak No Risk,No fun
Auto: Mazda 6
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Kwi 2012 Posty: 587 Skąd: Łomianki/W-wa
|
Wysłany: 22-03-2014, 17:04 Mitsubishi Galant 2.4 GDI RalliArt
|
|
|
Pogadaj z M6riano,może by się podjął wykonania.
Jeśli chodzi o brewki to ja mam w swoim.Mam też blendę na tylną szybę.Może zrobię kopie jak będą chętni. |
_________________ BLACK STREET BANDIT
Galant 2.4 GDI RalliArt
 |
|
|
|
 |
Sycior
Mitsumaniak

Auto: Galant EA5A & Fiat Fiorino
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Sty 2013 Posty: 152 Skąd: Kobyłka
|
Wysłany: 22-03-2014, 17:28
|
|
|
A masz może zdjęcia tej blendy? Bo kiedyś gdzieś widziałem w necie i bardzo chętnie miałbym coś takiego |
_________________ Obczaj "Kalinkę" |
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 22-03-2014, 23:16
|
|
|
mientobisi, Ja bym może i sie tego podjął ale niestety zbliża sie sezon spotowy więc teraz tym baredziej nie bede miał czasu na takie zabawy.. |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
mientobisi
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi galant avance
|
Wysłany: 22-03-2014, 23:25
|
|
|
m6riano nie mam na myśli teraz, natychmiast lecz w przyszłości. A więc kiedy bedziesz miał czas na takie rzeczy, moge liczyć że dasz mi wtedy znać ? |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14371 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 23-03-2014, 17:12
|
|
|
mientobisi napisał/a: | PS. Dlaczego usunięto temat o brewkach ? naruszyłem w jakiś sposób regulamin ? |
A czytałeś regulamin? Temat jest w dziale kupię.
Te lampy to rzeźba jakich mało. Nie da się rozebrać tylnych lamp bez cięcia plastiku i zniszczenia lampy. Gość nawet nie pokusił się o zróżnicowaną jasność dla stopu i pozycji.
Na tym forum nie ma miejsca na dyskusje o przeróbkach niezgodnych z prawem. Takie tematy kuszą amatorów wiejskiego tuningu i sprawiają, że nadrogach jeździ coraz więcej ulepów. |
|
|
|
 |
|