|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 19:59 |
[I 2.0] pompa wody |
Autor |
Wiadomość |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 27-03-2014, 19:39 [I 2.0] pompa wody
|
|
|
Dzisiaj wyzionęła mi ducha pompa wody. Co prawda nie leci jeszcze woda, ale pompa wydaje koszmarne odgłosy i ma spory luz na kółku. Poprzednia sztuka to był zamiennik marki "waparts" i przeżył jakiś rok (data zakupu 8 stycznia 2013, montaż tydzień może dwa później). Pompę montowałem sam, nie widzę przyczyny że mogłem zrobić to źle. Jakiej marki i gdzie kupić tym razem? |
|
|
|
 |
mitch2000
Forumowicz
Auto: Outlander I 2,0 B+G 2004 Rok
Pomógł: 3 razy Dołączył: 02 Lis 2011 Posty: 96 Skąd: Sochaczew
|
Wysłany: 28-03-2014, 08:16
|
|
|
Ja zmieniałem chyba na SKF ponad dwa lata temu, zrobiłem prawie 50 tys.km i na razie wszystko jest OK. Napisz do mnie na PW dziś koło 18nastej to postaram się poszukać pudło i upewnie się czy to była ta firma. Swoją drogą okazało się, że moja stara pompa była w bardzo dobrym stanie i tak naprawdę ta wymiana była zbędna. Teraz leży w zapasie... |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 29-03-2014, 16:19
|
|
|
SKF niby dobra firma, ale pompa nie produkowana od jakiegoś czasu bo w sklepach nie ma, a jak mają w katalogach to w koszmarnej cenie.
Wziąłem od Japaneze marki Kaltech czy jakoś tak. |
|
|
|
 |
|
|