|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Regeneracja przepustnic i czujników TPS!!! |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-04-2014, 17:32
|
|
|
Skontaktuj się z użytkownikiem Bartek. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
volve
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
|
Wysłany: 04-04-2014, 18:16
|
|
|
Kolegi Galant miał styczność z tym panem: http://forum.mitsumaniaki...ighlight=junior
Przepustnicę odratowaliśmy, pompe WC daliśmy do zwrotu i do tej pory kolega nie otrzymał zwrotu pieniędzy...
Tak jak Hubert pisał, najlepiej skontaktuj się z Bartkiem. |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance
 |
|
|
|
 |
volve
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
|
Wysłany: 04-04-2014, 19:16
|
|
|
Tak na szybko spytałem jAZZMANa o to, co tam przez dwa tygodnie można "moczyć w chemii" - jak to określił, jest to stara śpiewka, jak ktoś o czymś zapomni. Ogólnie to są obecnie specyfiki, które bez problemu od razu pomogą w naprawie (ja jestem elektrykiem, nie elektronikiem i nie do końca kojarzę, ale chodzi o odsiarczanie styku). Jak się nie mylę, to taki preparat:
http://multisort.pl/produ...l?from=scroller
A historia sama w sobie bardzo podobna do tego, o czym pisałem. Niestety zawsze jak słyszę o tym Panu, to ostrzegam - być może są też zadowoleni klienci, ale jak widać różnie z nim bywa. |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance
 |
|
|
|
 |
|
|