|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Galant AVANCE 2,5 V6 LPG 2 x ALU Legionowo |
Autor |
Wiadomość |
piotrekmm
Nowy Forumowicz
Auto: Galant SE 99r. 2.5v6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-03-2014, 18:15 Mitsubishi Galant AVANCE 2,5 V6 LPG 2 x ALU Legionowo
|
|
|
Cześć,
oglądał ktoś może tego Galanta?
http://allegro.pl/show_item.php?item=4084731778
"Witam.
Mam do sprzedania bardzo komfortowy, szybki, elegancki jak i ekonomiczny (LPG) samochód jakim jest Mitsubishi Galant 2.5 V6.AVANCE.
Auto sprowadzone w 2007r.- jeden właściciel.
Praktycznie pełne możliwe wyposażenia.
Jest to oryginalna wersja AVANCE.
Lista wyposażenia: (skrócona J)
Klimatyzacja typu CLIMATRONIC – 100% sprawna
Skórzana tapicerka z elektrycznie sterowanymi fotelami kierowcy i pasażera.
Oryginalne alufelgi 17 + alusy 16 z oponami zimowymi.
Tempomat
ABS
2 x kluczyk
Immobilizer
Wspomaganie i regulacja kierownicy
4 x el.szyby
el. lusterka
i wiele innych… J
W grudniu 2013 wstawiony został nowy akumulator.
Przy 265 tys km wymieniony kompletny rozrząd!
Przy 240tys wymienione wszystkie 4 amortyzatory.
Poza tym niedawno wyremontowane zostało całe przednie zawieszenie.
Auto zostało obniżone celem poprawienia wyglądu zewnętrznego jak i poprawienia trakcji.
Ważne ubezpieczenie.
Przegląd okresowy przeszedł bezproblemowo kilka dni temu
i jest on ważny do 18.03.2015!!!
Galant po wymianie progów i błotników, więc największa bolączka tych modeli została wyeliminowana. Do podrobienia został okular lewej tylnej lampy, ponieważ ruda wgryzła się tam na poważnie - z zewnątrz nic nie widać J.
Biorąc pod uwagę stan, komfort, dwa komplety alusów, wyposażenie, instalację LPG
wygląd zewnętrzny auta oraz cenę -.zdecydowanie polecam!"
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 23-03-2014, 19:00
|
|
|
Za taką cenę jezeli auto naprawde jest tak porobione jak to opisane to wydaje się być okazja, nieco dziwne, że błotniki z progami były robione i nie odstają za dużo odcieniem co przednie prawe drzwi (które może były wymienione, ale z jakiej przyczyny? ) w dodatku mogły być lepiej spasowane z błotnikiem, ale to jest pikuś jeżeli tylko auto nie miało jakiejś mocniejszej przygody.
Jeszcze jakby były zdjęcia komory silnika i bagaznika. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Tomasz87
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.4 MIVEC
Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Cze 2010 Posty: 561 Skąd: mazowieckie
|
Wysłany: 11-04-2014, 19:59
|
|
|
fotki fotela kierowcy - zrobione tak, by nie było widać jego zużycia(przebieg) |
|
|
|
 |
bialyjayz
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 Avance
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Lip 2013 Posty: 1376 Skąd: Ścinawa
|
Wysłany: 11-04-2014, 22:14
|
|
|
na moje oko to drzwi tylnie od strony pasażera wraz z nadkolem tylnim są w innym kolorze od strony kierowcy już normalnie
ta sama róźnica kolorów rzuca się w oczy przy tylnym nadkolu i kawałku początku tylniego zderzaka jakby było cienowane- no chyba że tak światło dziwnie pada
i plus i minus takiego stanu lakieru bo może to świadczyć o robocie nadkoli o których autor wspomina jak i spartaczeniu roboty i nie dobrania właściwego koloru do auta możliwe że tanim kosztem naprawa zrobiona
pozatym stan licznika odpowiada mniej więcej stanie zyżycia kierownicy czy foteli
oceniając całość wydaje mi się, że auto ma jednak więcej wad niż opisał, gdyz kto normalny sprzeda Gala w takim stanie i za takie pieniądze ? Porównuje w tym przypadku do mojego i wiem, że za dobry samochów trzeba odpowiednią cenę zapłacić |
_________________ http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=84457
 |
|
|
|
 |
|
|