|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
KSIĄŻKA: PORADNIK Jak zbudować swój wymarzony samochód |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 14-04-2014, 23:51 KSIĄŻKA: PORADNIK Jak zbudować swój wymarzony samochód
|
|
|
Jeden z pierwszych Użytkowników naszego Forum GelooJedi, posiadacz Blondi czyli własnoręcznie stuningowanej Carismy postanowił wydać książkę w której opisał jak i co przerobił. Są tam zdjęcia, opisy tego co zrobił, zresztą macie tu jego posta.
Geloo_Jedi napisał/a: | Witam wszystkich forumowiczów po latach swojej nieobecności!
Kilka lat temu byłem stałym bywalcem tego forum, gdyż jeździłem pierwszym modelem Carismy, którą to przez ponad 7 lat systematycznie przerabiałem.
Dzisiaj mam przyjemność poinformować wszystkich Mitsumaniaków, że napisałem swoją autorską książkę przedstawiającą cały proces modyfikacji stylistycznych i mechanicznych mojej Cari.
Cała książka zawiera ponad 700(!) zdjęć, więc oprócz czytania jest też co pooglądać.
Tym samym uprzejmie zapraszam wszystkich Mitsumaniaków do zapoznania się z publikacją na Facebooku - Poradnik Custom Cari (również na Allegro - to samo hasło):
https://www.facebook.com/...377691915705626
Serdecznie pozdrawiam |
|
Just think...
. |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 16-04-2014, 18:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Geloo_Jedi
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma => Audi A6C6 Avant
|
Wysłany: 14-04-2014, 23:57
|
|
|
Czeeeeść Hubert!
Hehe, widzę, że pamiętasz jej ksywkę
W 2010 roku sprzedałem ją chłopakowi z wielkopolski i się przesiadłem na A6C6 Avant, bo rodzinę w 4 kubełkach to ciężko wozić A tym ciężej, że bez przestrzeni bagażnika
Ale póki pamięć dobra i prawie tysiąc zdjęć z historii modyfikacji - napisałem jej techniczno-autobiograficzny "testament" na 160 kredowych stronach |
_________________ Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-04-2014, 12:48