|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.0 LPG, 2002r, kombi, srebrny, Zielona G |
Autor |
Wiadomość |
andrzeii
Nowy Forumowicz
Auto: galant soon
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-04-2014, 14:34 [EAx 97-04] Galant 2.0 LPG, 2002r, kombi, srebrny, Zielona G
|
|
|
Witam!
VIN jmblnea2w1z001228
LINK
http://olx.pl/oferta/mits...html#40a4ae1d52

Kod: | Mitsubishi Galant 2002 kombi gaz
Zielona Góra Dodane z telefonu o 06:57, 16 Kwietnia 2014, id ogłoszenia: 50708607
Obserwuj
Mitsubishi Galant 2002 kombi gaz Zielona Góra - image 1
Oferta od:
Osoby prywatnej
Marka:
Mitsubishi
Model:
Galant
Poj. silnika:
1 998 cm3
Rok produkcji:
2002
Paliwo:
LPG
Moc silnika:
133 KM
Przebieg:
149 000 km
Typ nadwozia:
Kombi
Kolor:
Srebrny
Oferuję pięknego mitsubishi Galant 2.0 benzyna 133KM wersja elegance w nadwoziu kombi. Auto sprowadzone pół roku temu, zarejestrowane.Nowa instalacja gazowa, założona zaraz po sprowadzeniu, BRC z najwyższej półki. Spalanie w mieście 11-12 litrów gazu, na trasie przejeżdżam 530km na butli 62 litrowej, po zatankowaniu 55 litrów gazu, także najlepsze diesle mogą pomarzyć o takich kosztach jazdy, a kulturze jazdy i kosztach naprawy i eksploatacji już nawet nie wspomnę. Jestem pierwszym właścicielem w Polsce i drugim w ogóle.Przebieg auta to 148tyś. km.
Skrzynia biegów manualna, climatronic, centralny zamek sterowany pilotem, 2 piloty i 3 kluczyki, halogeny przeciwmgielne, oryginalne dywaniki gumowe z napisem galant, skórzana kierownica, oryginalne felgi 15 calowe, 4 poduszki, elektryczne podgrzewane i składane lusterka, roleta bagażnika, zegary high contrast, ABS, wspomaganie kierownicy, kratka bagażowa oryginalna mitsubishi, jak nowe koło dojazdowe, wysokiej klasy duże radio 2din z dvd Kenwood, bluetooth . Piękna czysta nie powycierana welurowa tapicerka, oryginalne lekko przydymione szyby, w aucie nie były nigdy palone papierosy, czysty żwawy pięknie pracujący silnik. W aucie wymieniłem świece, przewody wysokiego napięcia z cewkami, klocki hamulcowe z przodu, olej silnikowy, olej w skrzyni biegów, płyn w sprzęgle, filtry, ustawiono zbieżność.
Chciałbym zaznaczyć, że nie jestem handlarzem, po prostu autko jest troszkę za małe dla mojej trójki dzieci i to jest jedyny powód dla którego postanowiłem go sprzedać.Nie odpowiadam na sms-y. Chętnie zamienię na świeżo sprowadzony samochód Toyota Avensis Verso benzyna 2005r. z dopłatą. |
Pan Robert sprzedawca pisze, że nie jest handlarzem. Wystawia jednocześnie 3 inne auta. I te 150 tys. przejechane na razie każe mi na słowo uwierzyć, bo książeczkę dopiero szuka. Co myslicie? |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 24-04-2014, 23:02, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
radek8622
Mitsumaniak

Auto: Galant 2,5v6 elegance 98r
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Lis 2011 Posty: 521 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 21-04-2014, 14:54
|
|
|
mało zdjęć.Ogólnie przydało by się spod maski, wnętrza
rok produkcji to 2001.11.3 |
_________________ carisma GDI 98,Galant elegance 2,5v6
 |
|
|
|
 |
arxel4
Mitsumaniak
Auto: była corolla / jest LANCER
|
Wysłany: 21-04-2014, 20:55
|
|
|
Z opisu:
"Chętnie zamienię na świeżo sprowadzony samochód Toyota Avensis Verso benzyna 2005r. z dopłatą. "
A sprzedaje taką samą z 2002roku, tylko wersja anglik. |
|
|
|
 |
Sycior
Mitsumaniak

Auto: Galant EA5A & Fiat Fiorino
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Sty 2013 Posty: 152 Skąd: Kobyłka
|
Wysłany: 21-04-2014, 20:58
|
|
|
Książeczkę dopiero szuka czyli jest w trakcie tworzenia haha Żart ;p Poproś o foty pod maską i wnętrza i to dobrych fot. Bo jak szukałem swojego galanta to jeden koleś nie dość że nie miał fot serducha (co już powoduje że zapala mi się czerwona lampka) to jak mi wysłał to taką że nie wiele było widać, ot tyle że jest silnik pod maską A póki co rozglądaj się dalej ;p |
_________________ Obczaj "Kalinkę" |
|
|
|
 |
andrzeii
Nowy Forumowicz
Auto: galant soon
|
Wysłany: 21-04-2014, 21:08
|