|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Antena CB |
Autor |
Wiadomość |
jogi_23
Forumowicz
Auto: grandis 2.0 did bsy
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-04-2014, 21:05 Antena CB
|
|
|
Czy macie jakiś pomysł jak zamontować i w którym miejscu antenę cb w Grandku? Chciałbym zamontować na stałe i jakoś to wyglądało. Problemem jest też to że nie mam relingów. ktoś wspomoże pomysłem i fotką? |
|
|
|
 |
Bamber
Mitsumaniak

Auto: Lancer combi 1,6
|
Wysłany: 22-04-2014, 22:42
|
|
|
dziurka w dachu i gniazdo, najlepsze osadzenie i osiągi miałem tak w Alhambrze. Antena Sirio + śrubka niekradka |
|
|
|
 |
jogi_23
Forumowicz
Auto: grandis 2.0 did bsy
|
Wysłany: 23-04-2014, 19:37
|
|
|
Dziurka w dachu najlepsze rozwiązanie ale auto nocuje w garażu i trzeba antenkę demontować codziennie bo auto jest dość wysokie i antena dość mocno się wygina a wolałbym uniknąć odkręcania codziennego. Myślałem żeby dać uchwyt na klapę z boku poniżej tylnej szyby i akurat wystawałaby 1m ponad dach tylko nie wiem jak z osiągami anteny. |
|
|
|
 |
Bamber
Mitsumaniak

Auto: Lancer combi 1,6
|
Wysłany: 24-04-2014, 20:28
|
|
|
połowa anteny będzie przy Twojej propozycji zasłonięta autem więc bez sensu. Możesz w dach założyć Sirio Turbo 800,1000,2000 ma fajny przegub kulowy do położenia bez odkręcania, zerknij na filmik.
http://www.youtube.com/watch?v=yUv6b32od4E |
|
|
|
 |
|
|