|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 21-03-2007, 01:57 |
Tylna klapa |
Autor |
Wiadomość |
miszu_78 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-02-2007, 18:19 Tylna klapa
|
|
|
Witam. jestem szczesliwym posiadaczem Colta 1.5 12V z 91 roku. Mam maly problem, bo jak sie okazuje moj misiek jest w wersji amerykanskiej (Plymouth) no i np. w tylnej klapie nie ma wycieraczki. Normalne wersje z tego roku maja, a moj nie. Ogrzewania na tylniej szybie tez nie ma. Mam pytanie: czy samemu montowac ta wycieraczke, czy moze kupic cala tylna klape z calym osprzetem ?? I co taniej wyjdzie. Dzieki |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 646 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24371 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 27-02-2007, 21:53
|
|
|
Kupic cala tylna klape oraz odpowiednie wiazki przewodow i przelaczniki przy zegarach. |
|
|
|
 |
TRAWOR76
Mitsumaniak DESTRUKTOR

Auto: Lancer VIII, Colt CZ30
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 19 Wrz 2006 Posty: 381 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 04-03-2007, 14:53
|
|
|
witam mam kilka klap więc może dopasujemy kolorem to bym mógł niedrogo komplet oddać... |
|
|
|
 |
bb [Usunięty]
|
Wysłany: 04-03-2007, 18:28
|
|
|
W moim dodge'u tez nie ma tych samych ale sie juz przyzwyczailem. Jak zalozysz klape od europejczyka to zostana Ci dziury po rejestracji w miejscu gdzie w amerykancach jest blenda.. A propos blendy szukam, TRAWOR76 masz moze? |
|
|
|
 |
|
|