porśba o ocenę galanta z Łazisk Górnych |
Autor |
Wiadomość |
sakaal
Nowy Forumowicz
Auto: Galant kombi 1999
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
bialyjayz
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 Avance
|
|
|
|
 |
sakaal
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 04-05-2014, 20:30
|
|
|
Skierowano mnie że lepiej popytać na regionalnym |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 05-05-2014, 08:11
|
|
|
Cytat: | Skierowano mnie że lepiej popytać na regionalnym |
Słusznie. Tu prędzej Ci ktoś pomoże. |
|
|
|
 |
sakaal
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 05-05-2014, 10:34
|
|
|
Facet wymienił sporą listę co zrobione zostało ostatnio: hamulce i zawieszenie, zrobione nadkola, zregenerowany w zeszłym tygodniu rozrusznik, tłumik, rozrząd, filtry i olej,. Wspomniał o sondzie lambda ze jest do wymiany i nie przeszkadza to w jeździe ( opuści cenę o to ) Ma to być jedyny element jaki trzeba zrobić w tym aucie. Z Wrocka ktoś wspomniał ze ponoć w tym aucie kopciło z korka wlewu ( w necie szukałem czego to objawy i spotkałem się z opiniami ze to niby normalne przy tym wieku, znajomy mechanik zaznaczył ze jak będę oglądał auto to mam z tego powodu zwrócić uwagę na spaliny i sprawdzić czy też kopci z bagnetu, czy nie ma oleju w płynie chłodniczym ). Auto nie jest w ciągłej eksploatacji i jest garażowane w Katowicach Ligocie a sam facet mieszka Łaziskach i pracuje w Rybniku, dla mnie trochę to dziwne ze ktoś trzyma garaż tak daleko od siebie ale może stać w garażu gdzieś po rodzinie Puki co tyle wiem na temat tego auta z gadki |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 05-05-2014, 13:14
|
|
|
sakaal napisał/a: | Wspomniał o sondzie lambda ze jest do wymiany i nie przeszkadza to w jeździe ( opuści cenę o to |
Gdyby to była pierdółka to przy wszystkich innych wymianach zrobiłby i tą wymiana. Problem może być dużo poważniejszy. Nie będę filozofował, bo nie znam auta, ale zwróć na to szczególną uwagę. Zabierz kogoś rzetelnego na oględziny. |
|
|
|
 |
|