|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Malkontent ;-) #2 |
Autor |
Wiadomość |
sruba
m3m&mitsumaniak football is a drug
Auto: Toyota Auris II TS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-09-2005, 21:15
|
|
|
Efa! napisał/a: | Tylko poproszę bardzo szacownych Adminów, nie zamykajcie znowu topiców w OT, bo się poczuję niepotrzebna
Kocham Was Mitsumaniaki i Was MKP również |
yyyy... ja tu moze troche zaspamuje ten temat, ale Efa! a gdzie miejsce dla M3M ?
btw, ale zeby nie byc posadzonym o nabijanie postow nie na temat:
Mitsumaniakow i MKP lacza 3 diamenty.
a nas jeszcze 3miasto |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 30-09-2005, 17:19
|
|
|
2.10 jest spokanie na skwerku o 14;00 wszystkich trojmiejskich klubow, organizator NKP(Nissan Klub Polska) i SRT. M3M zamierza sie stawic |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 08-11-2005, 19:21
|
|
|
Odparowałem.
Czytając wątek od jego niechlubnego początku doszedłem do wnosku, że nieco mnie poniosło, a że napisałem co myślę publicznie to też publicznie się będę tłumaczył. Powinienem od początku częściej stosować PW.
a teraz ad personam:
Chwalow, po pierwsze mnie wkurzyłeś jak mało kto. Po drugie Twoje tłumaczenia nie były przekonywujące. Po trzecie cieszysz się reputacją człowieka, który lubi mieszać. Wszystko prawda. Nie prawdą jest to, że nie chcę Cię tu więcej widzieć. Nie prawdą jest, że mam coś do MKP (co najwyżej personalnie ktoś mi tam nie pasuje, ale to jakby mój problem) i najważniejsze: nie prawdą jest to, że nie jest mi głupio, że tak się wydarłem. I za to po prostu przepraszam i mam nadzieję, że uda nam się to puścić w niepamięć.
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Piotruś Pan [Usunięty]
|
Wysłany: 09-11-2005, 00:19
|
|
|
[quote="Firebee"]A ja nie rozumiem, dlaczego ktokolwiek traktuje Mitsumaniaków i MKP jako konkurujace ze soba kluby.. Mitsumaniaki nie zostały stworzone po to by konkurować w jakiś sposób z MKP,
Jeśli moge to kożystając z tego że jestem od niedawna z Wami i mam bardzo świerze spojrzenia na obydwa kluby to krótko zdefiniuje.
1.MKP- znalazłem przez wyszukiwarkę pod nazwą nowego samochodu który zakupiłem i chciałem coś kolwiek dowiedzieć sie o tej marce.Ku wielkiej mojej radości znalazłem MKP zacząłem uczestniczyć w forum i niestety odniosłem wrażenie że jest tam tylu klubowiczów że Zarząd nie panuje nad tym wszystkim ale żeby jednak działać utworzył się klub w klubie tzn. są bardzo dobrzy znajomi (kilkanaście osób elitarnych w tym zarząd i moderatorzy ) i reszta ....... żeby nikogo nie obrazić.
2.KMM-znalazłem dzięki MKP( chwała im za to) wrażenia moje co do KMM zupełnie odwrotne jak w MKP pomimo że widzę sporo tych samych osób na obydwóch forum ale tu Zarząd i Moderatorzy poświęcają dużą uwage każdemu kto uczestniczy na forum bez podziałów Tu można doczekać się na rejestracje formalną, odpowiedz na swoje posty, zainteresowanie tym o czym się pisze i mógłbym jeszcze wiele wymieniać ale nikomu nie będzie się chciało tyle czytać a kazdy wie co tu jest jeszcze dobrego.
Podsumujmy: MKP-zrzeszenie ludzi Mających Konkretny Pojazd
KMM- Kolesie Mocno Mitshumaniakalni i nie tylko
Tyle z mojej strony możecie się z tym zgodzić lub nie ja i tak mam swoje zdanie i w każdej chwili mogę poprostu wyłaczyć kompa |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 09-11-2005, 00:35
|
|
|
Piotruś Pan napisał/a: | 2.KMM-znalazłem dzięki MKP( chwała im za to) |
hmmm.. szukales w linkach o innych klubach mitsubishi?... W wyszukiwarkach tez jestesmy, tyle, ze niestety na wyzsze miejsca potrzeba wiekszej naszej pracy...
Ale mozesz wpisac na wp.pl "klub mitsubishi"
Piotruś Pan napisał/a: | wrażenia moje co do KMM zupełnie odwrotne jak w MKP pomimo że widzę sporo tych samych osób na obydwóch forum ale tu Zarząd |
Piotrusiu pomyliles kluby - Klub MitsuManiaków z założenia nie ma i nie będzie mial "Zarządu", "Prezesów", "Prezydentów", itp... wszystko co stworzone i co jest, jest tylko i wyłącznie dzięki nam wszystkim, więc m.in. Tobie! Oczywiście, ktoś po łbie musi dostać w razie czego -> czyli zalożyciele calosci (Firek-taki jeden dresiarz, Bartek, Hubuś i Jacuś), ale nie ma i nie będzie Zarządu!!!
Piotruś Pan napisał/a: | Tu można doczekać się na rejestracje formalną, |
Kurcze naprawdę nie dostałem od Ciebie tego pierwszego posta....
Piotruś Pan napisał/a: | odpowiedz na swoje posty, zainteresowanie tym o czym się pisze i mógłbym jeszcze wiele wymieniać ale nikomu nie będzie się chciało tyle czytać a kazdy wie co tu jest jeszcze dobrego. |
dlaczego? dlatego, że Mitsumaniakami zostają, Ci co naprawdę chcą... Ci, co się interesują marką, są jej fanami, maniakami, którzy nie mogą żyć bez diamentów (np. ja ), nie każdy pierwszy lepszy osobnik, co znalazł nas w wyszukiwarce.. I dzięki takim osobom serwis jest jaki jest i mam nadzieję, że będzie coraz lepszy.. Nie.. Ja jestem tego pewien, bo wszyscy się o to postaramy!
Piotruś Pan napisał/a: | Tyle z mojej strony możecie się z tym zgodzić lub nie ja i tak mam swoje zdanie i w każdej chwili mogę poprostu wyłaczyć kompa |
dopowiem, że Mitsumaniaki dają szansę osobom, którzy nie posiadają Mitsubishi a są jedynie maniakami tej marki(nie wiem o kogo chodzi... )
alem sie nagadal....
a powiem Wam cos jeszcze...
To wszystko przez Was!!! zebyscie sobie zapamietali!!! ze gdyby nie Ci wlasnie wlasciciele Mitsubishi (chyba kazdy wie konkretnie o kim mowie), to nie bylo by Mitsumaniakow, nie bylo by tego wszystkiego...
I za to Was KOCHAM!!!:)
Buzka...
Firek śFirek |
|
|
|
 |
Piotruś Pan [Usunięty]
|
Wysłany: 09-11-2005, 00:45
|
|
|
Firebee napisał/a: | I dzięki takim osobom serwis jest jaki jest i mam nadzieję, że będzie coraz lepszy.. Nie.. Ja jestem tego pewien, bo wszyscy się o to postaramy! |
I tego właśnie Wam i sobie czyli nam Mitshumaniakom Zycze z całego serca |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|