[MSS ALL] [ZAWIESZENIE] Piszcząca kierownica |
Autor |
Wiadomość |
MariuszZ
Forumowicz
Auto: ex. Space Star 1.6 Comfort'04
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-05-2014, 23:56
|
|
|
U mnie piszczało praktycznie od wyjechania z salonu
Tak jak piszą inni słyszalne (i irytujące) było przy wysokich temperaturach zewnętrznych, w innych warunkach stawało się prawie lub całkiem niesłyszalne. Raz, jeszcze na gwarancji, byłem z tym w ASO ale z zerowym efektem - zaraz po "zabiegu" było może trochę lepiej ale po pewnym czasie wszystko wróciło do "normy".
W rezultacie przyzwyczaiłem się... |
_________________ Mariusz & (już nie mój) MSS 1.6 "Bisiek" Steel Grey |
|
|
|
 |
cakp
Mitsumaniak
Auto: MSS 1.6 Comfort 2004 4G18
Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Sie 2012 Posty: 347 Skąd: Mazury
|
Wysłany: 22-05-2014, 00:01
|
|
|
W takim razie kwestia specyfiku którym psiukamy. Jeśli mówisz że pomogło na chwilę? Pewnie psiuknęli czymś byle było znaczy się " bedzie pan zadowolony". Poszukam czegos co zostawia film olejowy.
Pytanie tylko , jeśli pamiętasz gdzie psiukali? i czy zdejmowali osłonę badz kierownicę. W wolny weekend zamierzam rozerbać konsole i tym się zająć gdyż po prostu ta pierdoła mnie irytuje. |
|
|
|
 |
MariuszZ
Forumowicz
Auto: ex. Space Star 1.6 Comfort'04
|
Wysłany: 22-05-2014, 09:13
|
|
|
cakp napisał/a: |
Pytanie tylko , jeśli pamiętasz gdzie psiukali? i czy zdejmowali osłonę badz kierownicę. |
Niestety nie pamiętam, to było +/- 9 lat temu , no i nie drążyłem tematu aż tak bardzo |
_________________ Mariusz & (już nie mój) MSS 1.6 "Bisiek" Steel Grey |
|
|
|
 |
miszu
Nowy Forumowicz
Auto: MSS 1.6
|
Wysłany: 30-05-2014, 23:33
|
|
|
Jako świeżo upieczony użytkownik MSS chciałbym się przywitać i dodać, że mój egzemplarz też piszczy przy kręceniu na parkingu. Chyba się szybko przyzwyczaję |
|
|
|
 |
|