|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 11-02-2007, 00:58 |
Spryskiwacz tylnej wycieraczki |
Autor |
Wiadomość |
pgrygiel [Usunięty]
|
Wysłany: 07-12-2006, 16:27 Spryskiwacz tylnej wycieraczki
|
|
|
Mam problem ze spryskiwaczem tylnej wycieraczki w moim SS z 99r. 1.3. Spryskiwacz wcale nie działa i nie moge znaleść przyczyny.Morze KTOŚ miał ten problem.Pozdrawiam PIOTREK |
|
|
|
 |
dager [Usunięty]
|
Wysłany: 27-02-2007, 20:08
|
|
|
pgrygiel napisał/a: | Morze KTOŚ miał ten problem | , też mam ten problem i czekam na podpowiedzi |
|
|
|
 |
DarekCz [Usunięty]
|
Wysłany: 01-03-2007, 09:22
|
|
|
w SS nie wiem jak jest ale w SW to na tylna wycieraczkę spryskiwacz jest zasilany z tego samego zbiornika co i przednia szyba więc jeśli nie dzieła tylko na tył to powinieneś sprawdzić czy sama końcówka spryskiwacza jest drożna lub po prostu przedmuchać wężyk co idzie do tylnego spryskiwacza, jest tez możliwość że jest gdzieś przecięty i płyn się leje pod tapicerką. |
|
|
|
 |
dager [Usunięty]
|
Wysłany: 01-03-2007, 09:42
|
|
|
DarekCz napisał/a: | jest tez możliwość że jest gdzieś przecięty i płyn się leje pod tapicerką. | to nieżle , będzie mała powódż , a na poważnie dzisiaj zamierzam zabrać się do sprawdzenia |
|
|
|
 |
dlugiad [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2007, 13:48
|
|
|
dager, proponuje zajrzec do tego watku. Ten który jest tutaj był zdublowany |
|
|
|
 |
dager [Usunięty]
|
Wysłany: 03-03-2007, 20:45
|
|
|
dlugiad napisał/a: | proponuje zajrzec do tego watku | , dzięki wszystko jasne |
|
|
|
 |
zibi.zibi8 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-03-2007, 07:25
|
|
|
Miałem taki problem w tylnej klapie jest u góry taka zaślepka trzeba ją wyjąć i tam jest takie pod kątem kolanko na nim załamuje się gumowy wężyk ,trzeba to odciąć i zasadzić od nowa i działa ,bynajmniej u mnie tak było. |
|
|
|
 |
|
|