|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
łożysko koła przód |
Autor |
Wiadomość |
futro68
Mitsumaniak

Auto: L-400, Astra H, Nissan NV200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-09-2010, 09:46 łożysko koła przód
|
|
|
W piątek wymieniałem w moim L400 łożyska w kołach. Huczało już niemiłosiernie, z początku myślałem, że to opony ale w końcu okazało się że łożyska. Komplet łożysk u M.Hanżeka kosztuje 78zł na koło (2 łożyska i uszczelniacz) wymiana nie jest szczególnie skomplikowana zajęła mi jakieś 3 godziny. W sumie więcej z tej pracy zajmuje wyjęcie piasty niż sama praca przy łożyskach (no może pomijając wybicie bieżni starych łożysk). Ale teraz jest tak cicho jak nigdy! |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-09-2010, 19:09
|
|
|
|
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
dariusy [Usunięty]
|
Wysłany: 17-10-2010, 11:30 Re: łożysko koła przód
|
|
|
futro68 napisał/a: | W piątek wymieniałem w moim L400 łożyska w kołach. Huczało już niemiłosiernie, z początku myślałem, że to opony ale w końcu okazało się że łożyska. Komplet łożysk u M.Hanżeka kosztuje 78zł na koło (2 łożyska i uszczelniacz) wymiana nie jest szczególnie skomplikowana zajęła mi jakieś 3 godziny. W sumie więcej z tej pracy zajmuje wyjęcie piasty niż sama praca przy łożyskach (no może pomijając wybicie bieżni starych łożysk). Ale teraz jest tak cicho jak nigdy! |
No wlasnie , ja mam chyba do wymiany z przodu bo czasami jak skrecam w jedna strone to skrzypi.Moze jakies namiary na tego sprzedawce? |
|
|
|
 |
kiliam
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Gear 4x4
|
Wysłany: 20-06-2014, 11:56
|
|
|
doskonala robota
czy jest cos konkretnego (podstepnego) na co trzeba uwazac przy wymianie lozysk? |
|
|
|
 |
|
|