|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wymiana progów |
Autor |
Wiadomość |
dedunio1
Nowy Forumowicz
Auto: pajero 2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-07-2014, 20:32 Wymiana progów
|
|
|
Witam.
Czy ktoś wymieniał progi w swoim miśku? W moich są już dziury i wypadało by je wymienić. Planuje wspawać profil ale nie wiem w których miejscach ciąć, tak żeby nie narobić więcej szkód niż pożytku. Może ktoś przerabiał problem i mógłby podpowiedzieć? |
|
|
|
 |
Dracon40
Forumowicz
Auto: Pajero II '91
|
Wysłany: 07-07-2014, 15:39
|
|
|
O. to i ja się przypnę z tematem, bo zastanawiam się jak to w krótkim wygląda. Sam bym chciał zrobić, ale pogoda plana krzyżuje... Podpowiadać Ci co mają wiedzę, skąd i jakie reperaturki, czy może inne rozwiązania. |
|
|
|
 |
2wb
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero I 2.5 TDI
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Wrz 2013 Posty: 14 Skąd: Różansko
|
Wysłany: 07-07-2014, 19:17
|
|
|
Witam ja robilem w 1 progi, a mianowicie sam dosztukowywałem kawalki, poniewaz nie byl aż tak przeżarty, jak jest do czego spawac to radzilbym dorobic, ewentualnie poszukać w zamienniku calych progów, albo zostaje jeszcze kupic z uzywek. |
|
|
|
 |
Dracon40
Forumowicz
Auto: Pajero II '91
|
Wysłany: 07-07-2014, 22:10
|
|
|
Będę jutro ściągał plastiki od środka i z zewnętrza. Pewnie będzie niezły kibel, ale co tam. Generalka jak ruszy, to wstawię osobny topic co jak leciało |
|
|
|
 |
|
|