|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
co myslicie o tym modelu ? |
Autor |
Wiadomość |
danino88
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5V6TT & Lancer 1.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Sty 2007 Posty: 1315 Skąd: Częstochowa/Wrocław
|
|
|
|
 |
bialyjayz
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 Avance
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Lip 2013 Posty: 1376 Skąd: Ścinawa
|
Wysłany: 04-06-2014, 11:04
|
|
|
z tego co pamiętam niepokojącego być może, to ten colt już bardzo długo stoi na sprzedaż, i nie wiem czy to spowodowane ceną czy jakąś ukrytą wadą
co do auta: fajna taka rakieta tylko zamieniać Rycerza na puszkę ? fakt mocy nie brakuję, ale chociażby z tyłu kogoś przewieżć to już może być naprawdę nie lada wyzwanie nawet na krótkich odcinkach. Mi jakoś ten model Colta do gustu nie przypadł, w środku wygląda marnie porównując go nawet do CJO czy CAO, i nie chodzi tutaj o szmery, bajery a jakość wykończenia, tutaj wygląda wszystko jak z Made in China, karoseria to chyba z plastiku po butelkach a kształt wylotów powietrza woła o pomstę do nieba i przypomina czasy komuny auto samo w sobie ładne, napewno szybkie ale dla mnie przynajmniej wykończenie wnętrza nie dawało by mi przyjemności z jazdy tak bardzo kuje w oczy
ciekawostką z tego pomiaru, może być ubytek mocy na tych kołach----prawie 50kuców |
_________________ http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=84457
 |
|
|
|
 |
danino88
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5V6TT & Lancer 1.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Sty 2007 Posty: 1315 Skąd: Częstochowa/Wrocław
|
Wysłany: 04-06-2014, 14:56
|
|
|
jesli dlugo stoi to moze coś nie tak z nim być. Może ktoś inny się jeszcze wypowie |
_________________ Jest :
Evo 8 - 500KM/600NM
Evo X - czerwone, niebieskie,białe
a do jazdy na codzień Outlander I Turbo 288/365
Był :
Galant EA5A VR4 2001r 2,5V6TT 2011- http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=67562 |
|
|
|
 |
Candles
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer VIII
|
Wysłany: 09-07-2014, 03:52
|
|
|
Niezły batmobil. Co do stania, to zależy też gdzie stał i ile. Ogólnie cały odmalowany na czarno więc ciężko stwierdzić jak z karoserią, ale wygląda okej. Mogłyby być zdjęcia silnika |
|
|
|
 |
|
|