Trasa Warszawa - Przemyśł |
Autor |
Wiadomość |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
apg2312
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
|
Wysłany: 08-07-2014, 22:19
|
|
|
Najkrótsza i najszybsza jest trasa przez Lublin :
Trasa
Żadnych gór po drodze nie masz |
_________________ Adam
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
 |
cns80

|
Wysłany: 09-07-2014, 07:12
|
|
|
Też mi się tak wydaje. tylko najbardziej martwi mnie czas wyjazdu z Warszawy po 16:00 i wielkość korka na rondzie w Kołbieli. |
|
 |
piker
Forumowicz
Auto: Eclipse Cross 2wd CVT
|
Wysłany: 09-07-2014, 09:06
|
|
|
cns80 napisał/a: | Też mi się tak wydaje. tylko najbardziej martwi mnie czas wyjazdu z Warszawy po 16:00 i wielkość korka na rondzie w Kołbieli. |
Ja proponuję wyjechać Wałem. Potem w lewo przez Osieck i Pilawę do lubelskiej i wyjeżdżasz tuż przed obwodnicą Garwolina. Często jeżdżone, polecam. |
|
|
|
 |
cns80

|
Wysłany: 09-07-2014, 10:17
|
|
|
piker napisał/a: | cns80 napisał/a: | Też mi się tak wydaje. tylko najbardziej martwi mnie czas wyjazdu z Warszawy po 16:00 i wielkość korka na rondzie w Kołbieli. |
Ja proponuję wyjechać Wałem. Potem w lewo przez Osieck i Pilawę do lubelskiej i wyjeżdżasz tuż przed obwodnicą Garwolina. Często jeżdżone, polecam. | Też o tym myślałem tylko chciałem się tłuc 50-ką w stronę Kołbieli i uciekać na Chrząszczówkę i Lubice.
Ale twoja droga wydaje mi się dużo lepsza i rozsądniejsza. A ograniczeń do 2,5 tony nie ma ? Bo ja mam 2,9t
No i jakim wariantem od Lublina:
1. http://goo.gl/maps/xXs4L
2. http://goo.gl/maps/QheTn
3. http://goo.gl/maps/tkHrG |
|
 |
piker
Forumowicz
Auto: Eclipse Cross 2wd CVT
|
Wysłany: 09-07-2014, 10:53
|
|
|
cns80 napisał/a: | piker napisał/a: | cns80 napisał/a: | Też mi się tak wydaje. tylko najbardziej martwi mnie czas wyjazdu z Warszawy po 16:00 i wielkość korka na rondzie w Kołbieli. |
Ja proponuję wyjechać Wałem. Potem w lewo przez Osieck i Pilawę do lubelskiej i wyjeżdżasz tuż przed obwodnicą Garwolina. Często jeżdżone, polecam. | Też o tym myślałem tylko chciałem się tłuc 50-ką w stronę Kołbieli i uciekać na Chrząszczówkę i Lubice.
Ale twoja droga wydaje mi się dużo lepsza i rozsądniejsza. |
Mój wariant (drogą bodaj 805) oferuje sprawniejszy przejazd, mniej kręcenia, niezłą nawierzchnię. Nie wiem jak Twoja propozycja ale Kołbiel nie raz już polami się omijało Twoja decyzja. Dobrze, że jest wybór. |
|
|
|
 |
cns80

|
Wysłany: 09-07-2014, 11:12
|
|
|
Właśnie dlatego zdecyduję się chyba na twoją trasę. Tylko nadal nie wiem, który wariant wybrać z Lublina do Przemyśla. |
|
 |
kaczka81s
Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW
|
Wysłany: 09-07-2014, 23:13
|
|
|
Jechałem przed świętami wielkanocnymi pod Lublin, drogę od Rzeszowa do Lublina (chyba 19) mogę polecić, większość nowa nawierzchnia, w miarę sprawnie się leci. Minusy sporo fotoradarów (działających) i dość sporo ciężarówek. Ale nawet przy dużym ruchu wszystko sprawnie idzie, gorzej mi się jechało w stronę Tarnowa, a ruch był porównywalny.
IMO lepiej jechać głównymi drogami niż pipidówami przez wioski, bo przez wioski nic się nie da pospieszyć, no chyba że w nocy jak wszyscy śpią.
DK 77 na Sandomierz jechałem z Łochowa kilka lat temu i pewnie dużo się pozmieniało, a szczerze mówiąc pamiętam tylko, że była noc pusto na drodze i leciałem sobie w miarę sprawnie do przodu, jak jest teraz nie wiem. |
_________________ Toyota odeszła
Jest Imprezka
Galant zgnił
Przygarnąłem BMW
 |
|
|
|
 |
Mjuszor
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer X 1.6 2011
|
Wysłany: 11-07-2014, 02:10
|
|
|
Teraz z Warszawy do Lublina spokojniutko, nie ma żadnych utrudnień. Więc musisz tylko wybrać trasę z Lublina. Pzdr |
|
|
|
 |
|