|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.5v6 Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
tip.top
Nowy Forumowicz
Auto: nie mam
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-07-2014, 16:15 [EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.5v6 Warszawa
|
|
|
Witam,
Rozglądam się za Galantem i trafiłem na takie oto autko
http://otomoto.pl/mitsubi...-C33187032.html
Może ktoś coś więcej wie na temat tego konkretnego auta, bo opis nie jest za bogaty.
Kod: | Cechy zewnętrzne:
alufelgi, szyberdach, światła przeciwmgłowe
Bezpieczeństwo:
ABS, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser
Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, tapicerka skórzana, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, komputer, tempomat, podgrzewane fotele
Historia:
serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu
Witam ! Przedmiotem aukcji jest wyżej wymieniony samochód marki Mitsubishi w bardzo bogatej wersji między innymi: podgrzewane fotele , skrzynia triptonic , szyberdach panoramiczny, automatyczna klimatyzacja, nagłosnienie Sony + zmieniarka CD. Samochód jest w bardzo dobrym stanie, serwisowany na bieżąco. Samochód jest zadbany i wygodny. Mechanika jest w super stanie. Samochód eksploatowany przez kobietę nie palącą. Pełna dokumentacja. Auto jest do obejrzenia w Warszawie. Dodatkowo dokładam opony zimowe. Naprawdę gorąco polecam. |
Rozmawiałem z właścicielem przez telefon i twierdzi, że auto zostało zakupione od jakiegoś amerykańca i jego córka nim jeździła. |
|
|
|
 |
ulferus
Forumowicz
Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|