Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Adaptery lusterek m3
Autor Wiadomość
Marekb88
[Usunięty]

Wysłany: 09-03-2007, 16:31   Adaptery lusterek m3

Czy ktos zakladal lustereczka z seri m3 do colta CJO ???Prosze o kontakt jak tak, jakie powinny byc adaptery, jakie do tego samochodu beda pasowac, moze z innej jakies fury???, pytam bo lustereczka juz mam,tyle ze problem z dokupieniem adaptera pod moj samochod,

dziekuje

romek64
[Usunięty]

Wysłany: 09-03-2007, 22:32   

ja do swojego colta 92 za pożyczyłem adaptery od lancera nie wiem czy tobie podejda ale masz tu link facet sprzedaje je po 42zl
http://moto.allegro.pl/it...plet_nowe_.html

Marekb88
[Usunięty]

Wysłany: 09-03-2007, 22:44   

tylko wlasnie przymierzalem z lancera rocznik 96-2000 i nici. Calkiem nie pasowaly do mjego colcika.

Odpowiedz do tematu