|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Amorki od Malucha do przyczepki |
Autor |
Wiadomość |
kaczka81s
Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-08-2014, 21:10 Amorki od Malucha do przyczepki
|
|
|
Może leżą u kogoś z Was w garażu amorki od 126p.Potrzebuje wymiar jaki mają amorki (przednie lub tylne, albo jedne i drugie) w stanie maksymalnego rozciągnięcia i ściśnięcia. Chodzi mi o wymiar, w miejscach mocowania, nie musi być co do milimetra.
Potrzebuje zamontować amorki do przyczepki, a nie chcę kupować, żeby mi potem leżały. Mocowań jeszcze nie zrobiłem więc jakaś kilkucentymetrowa tolerancja jest. Nie pamiętam teraz dokładnego wymiaru od ramy do osi, ale było chyba ze 30 cm i mniej więcej takiej długości bym potrzebował, może ktoś ma do innego auta o tej długości, to też proszę o info. |
_________________ Toyota odeszła
Jest Imprezka
Galant zgnił
Przygarnąłem BMW
 |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
|
|
|
|
 |
Jogurt
Mitsumaniak

Auto: CA4A & EA5W
|
Wysłany: 05-08-2014, 22:48
|
|
|
proszsz bardzo 126p:
przedni: 21,5-33,5cm
tył: 18,5-27,5cm
do tego jeszcze musisz doliczyć ten gumowy pierścień i podkładę. bo jak dasz z dołu i z góry to dojdzie z 2cm |
_________________ CA0
Galant II |
|
|
|
 |
kaczka81s
Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW
|
Wysłany: 06-08-2014, 17:09
|
|
|
tomek84 napisał/a: | robisz sam przyczepkę?? |
Sam zrobiłem, a przepisy znam co nie co, zrobić możesz, ale żeby zarejestrować musisz uzyskać homologację, żeby to dostać prawdopodobnie trzeba by się udać do firmy, która produkuje przyczepy i prawdopodobnie "posolić"
Przyczepka już zarejestrowana, miałem papiery od SAMa.
Jogurt, wielkie dzięki, chyba kupie tylne, a te 2cm to przy spawaniu uchwytów zgubię. Centymetr w jedną i w drugą i będzie git. |
_________________ Toyota odeszła
Jest Imprezka
Galant zgnił
Przygarnąłem BMW
 |
|
|
|
 |
Jogurt
Mitsumaniak

Auto: CA4A & EA5W