|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Mitsubishi Galant Avance 2.5v6 Zduńska Wola |
Autor |
Wiadomość |
Neroher
Nowy Forumowicz
Auto: Galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-07-2014, 11:05 [EAx 97-04] Mitsubishi Galant Avance 2.5v6 Zduńska Wola
|
|
|
Witam czy ktoś może wie coś więcej na temat tego auta. Bardzo proszę o opinie.
http://otomoto.pl/mitsubi...-C33351660.html
Dodatkowe informacje
Cechy zewnętrzne:
alufelgi, światła przeciwmgłowe
Bezpieczeństwo:
ABS, ASR, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser, ESP
Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, tapicerka skórzana, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, komputer, tempomat
Historia:
serwisowany w ASO, garażowany
Opis pojazdu
WERSJA AVANCE - Sprowadzony z Niemiec na kołach - Kupiony od drugiego właściciela ( osoba prywatna).
Stan Techniczny i Wizualny Bardzo Dobry !!
Auto Czyste i Zadbane - Wnętrze jak Nowe !!
Samochód Regularnie Serwisowany - Pełna Dokumentacja - Autentyczny Przebieg !!
Bardzo Bogate Wyposażenie m.in.
* Climatronic
* ABS
* Skórzana Tapicerka
* ESP
* Cent. Zamek
* El. Szyby , Lusterka
* Podgrzewane Fotele
* Wspomaganie Kierownicy
* 4 x AIr Bag
* Komputer
* Tempomat
* Radio CD
* Immobilizer
Dynamiczny Silnik 2,5 benz Spalanie Średnio 8-9 l benz / 100 km
Możliwość Sprawdzenia na Stacji Diagnostycznej !!
Zakup Również w Dogodnym Systemie Ratalnym !!
Promocja BNP PARIBAS*******************6,9% oprocentowanie *****************
W Pakiecie przy Zakupie Auta na Kredyt GWARANCJA TECHNICZNA do 36 miesięcy !!
Nabywca otrzymuje : Komplet Ksiażek Serwisowa , Instrukcja , 2 Kluczyki .
niezarejestrowany
 |
|
|
|
 |
radek8622
Mitsumaniak

Auto: Galant 2,5v6 elegance 98r
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Lis 2011 Posty: 521 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 13-07-2014, 16:25
|
|
|
w zduńskiej woli jest paru handlujących nie wiem jak ten galant trafił do komisu ale oni mają nie pewne sztuki, tzn nie wszystkie ale można się nadziać na kaszanę.Ogólnie brak podstawowych zdjęć najważniejsze spod maski.Dolicz koło 2000-3000tys opłaty.Co do zdjęć nie ma się czego przyczepić.Poproś o zdjęcia spod maski.Najlepiej bardziej szczegółowe zdjęcia nadkoli oraz spodu drzwi czy podłogi bagażnika. |
_________________ carisma GDI 98,Galant elegance 2,5v6
 |
|
|
|
 |
michalwawszczak
Nowy Forumowicz
Auto: jeszcze nie mam :)
|
Wysłany: 13-07-2014, 17:15
|
|
|
Oglądałem tego galanta we wtorek. Stoi sobie taki biedny pod drzewem i cała klapa jest w ptasich odchodach
Z merytorycznych spraw:
- wydaje mi się, że był walnięty z przodu, lewy błotnik, drzwi i maska na pewno były zdejmowane, lewy błotnik malowany, maska chyba też - pewności nie mam, bo miernik mi dziwne rzeczy pokazywał - w wielu miejscach pokazywał 0-10um. Myślałem, że coś jest nie tak z miernikiem, ale na jakimś Peugeocie obok odczyty były w porządku, więc nie wiem o co chodzi.
Tak wygląda przód: pod maską:
- Tylne nadkola były robione, ale są zaszpachlowane (same brzegi) - przy wstawieniu reparaturki chyba nie powinno tak być, - jeśli się mylę, to mnie poprawcie.
- Tylne zawieszenie cieknie
- Jak byłem oglądać, to nie było w aucie prądu - akumulator był totalnie rozładowany, zresztą jak go sobie obejrzałem, to już nie chciałem go odpalać
- Wnętrze OK, ale tak wyplakowane, że ciężko oddychać, pod podłogą bagażnika też w porządku poza urwanym mocowaniem
Jak sobie coś jeszcze przypomnę, to dopiszę. |
|
|
|
 |
Maximus1005
Mitsumaniak

Auto: MITSUBISHI GALANT 2,5 V6
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Lut 2010 Posty: 183 Skąd: Podsuliszka
|
Wysłany: 11-09-2014, 09:20
|
|
|
Ja moge dopisac. Napewno byl cofany licznik w 2010 mial tylko 10tys kilometrow mniej:) |
_________________ Mitsubishi Galant Avance Kombi 2,5V6 PB 2002r 20.09.2014 - obecnie
Mitsubishi Galant Elegance Sedan 2,5V6 PB + LPG 1999r 19.01.2010 - 15.08.2014 Sprzedany
 |
|
|
|
 |
|
|