|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: BUBU 11-05-2011, 21:10 |
[Cz-wa] Gdzie umyć podwozie w Cz-wie? |
Autor |
Wiadomość |
japas [Usunięty]
|
Wysłany: 11-03-2007, 16:32 [Cz-wa] Gdzie umyć podwozie w Cz-wie?
|
|
|
Może ktoś wie , która myjnia zajmuje się sprzątaniem spodów z zimowych chemikaliów.Niestety nie mam kanału i Objeżdziłem kilka myjni i |
Ostatnio zmieniony przez BUBU 03-08-2008, 23:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 12-03-2007, 09:31
|
|
|
Nie wiem czy chodzi Ci o ręczne mycie, czy o automat ale chyba każdy automat ma program mycia podwozia - przynajmniej tyle. Z tego co pamiętam stacje BP mają. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
japas [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:01
|
|
|
Tak , wiem. W zasadzie większość automatów ma opcję mycia podwozia , ale takie mycie niewiele daje. Ja szukam myjni podobnej do tej jaka była swego czasu przy dworcu PKP od ul. Wolności w bramie ( zlikwidowali bo wyburzyli kamienicę - właścicielką była taka starsza o. 70 letnia kobieta ). Tam pracownik zakładał gumowy nieprzemakalny strój , wchodził do kanału z końcówką myjki ciśnieniowej i dokładnie wszystko mył. |
|
|
|
 |
BUBU
Mitsumaniak Partyzant

Auto: Endeavor
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 1548 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 12-03-2007, 22:52
|
|
|
Japas na rogu JP II i Armii Krajowej (na wprost energetyka) jest firma która zajmuje się konserwacją podwozi , myciem silnika itp. , prawdopodobnie z myciem podwozia nie będziesz miał u nich żadnych problemów.
Pozdrav
[ Dodano: 18-05-2007, 23:47 ]
a gdzie umyć-uprać szybko i tanio wnętrze auta??
|
|
 |
|
|