Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zawias gwintowany do Colt CAO
Autor Wiadomość
Browar
[Usunięty]

Wysłany: 12-03-2007, 19:47   Zawias gwintowany do Colt CAO

Witam MWariaty!
Mam pytanie do was, szukalem juz wszedzie czegokolwiek zwiaznym z tunningiem mechanicznym jak i wizualnym Coltów CAO(jajka).Bardzo malo czesci jest do tych misków.Poczawszy od oswietlenia - lampy - bodykity - przez sportowe wałki- doloty az po kompletne zawieszenia sprzyny obnizajace.Tego nie ma duzo jak jest trzeba zamawiac.Dlatego pytam Was

Jezeli ktos ma jakiekolwiek info o sklepach ktore dyponuja takimi rzeczami do Cao lub sami macie dostep prosze o kontakt na PW

Mi konkretnie chodzi o kompletne gwintowane zawieszenie do swojego Colta z 94 roku
A i przy okazji szukam jeszcze kubełków z pasami 3pkt najchetniej szerokimi moga byc bez homologaacji oraz rozporki na kielichy do Colta.

Bede wdzieczny za jakakolwiek odp
pozdrawiam
bwr

krajes Torun
[Usunięty]

Wysłany: 13-03-2007, 11:44   

NO wlasnie ja tez bym potrzebowal jakies namiary na czesci do naszcyh CAO!!!!

Tomas79
[Usunięty]

Wysłany: 13-03-2007, 13:43   

Z tego co wiem to Eibach oferuje sportowe sprężyny - moze mają i rozpórki

cimon102
[Usunięty]

Wysłany: 13-03-2007, 13:59   

Browar,widze ze jestes z Krakowa wiec skieruj swe kroki do ProjectXs, na 100% cos ci pomoga.Pozdrawiam

ProjectXs

Odpowiedz do tematu