|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zawias gwintowany do Colt CAO |
Autor |
Wiadomość |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2007, 19:47 Zawias gwintowany do Colt CAO
|
|
|
Witam MWariaty!
Mam pytanie do was, szukalem juz wszedzie czegokolwiek zwiaznym z tunningiem mechanicznym jak i wizualnym Coltów CAO(jajka).Bardzo malo czesci jest do tych misków.Poczawszy od oswietlenia - lampy - bodykity - przez sportowe wałki- doloty az po kompletne zawieszenia sprzyny obnizajace.Tego nie ma duzo jak jest trzeba zamawiac.Dlatego pytam Was
Jezeli ktos ma jakiekolwiek info o sklepach ktore dyponuja takimi rzeczami do Cao lub sami macie dostep prosze o kontakt na PW
Mi konkretnie chodzi o kompletne gwintowane zawieszenie do swojego Colta z 94 roku
A i przy okazji szukam jeszcze kubełków z pasami 3pkt najchetniej szerokimi moga byc bez homologaacji oraz rozporki na kielichy do Colta.
Bede wdzieczny za jakakolwiek odp
pozdrawiam
bwr |
|
|
|
 |
krajes Torun [Usunięty]
|
Wysłany: 13-03-2007, 11:44
|
|
|
NO wlasnie ja tez bym potrzebowal jakies namiary na czesci do naszcyh CAO!!!! |
|
|
|
 |
Tomas79 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-03-2007, 13:43
|
|
|
Z tego co wiem to Eibach oferuje sportowe sprężyny - moze mają i rozpórki |
|
|
|
 |
cimon102 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-03-2007, 13:59
|
|
|
Browar,widze ze jestes z Krakowa wiec skieruj swe kroki do ProjectXs, na 100% cos ci pomoga.Pozdrawiam
ProjectXs |
|
|
|
 |
|
|