|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Szukam mechanika z GW- tuleje wybieraka skrzyni biegów |
Autor |
Wiadomość |
Lubuszanin
Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 16V 103KM 2001r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-03-2014, 23:29 Szukam mechanika z GW- tuleje wybieraka skrzyni biegów
|
|
|
Witam,
czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego mechanika u którego byliście z Gorzowa, Skwierzyny bądź okolic, który wymieni tuleje wybieraka skrzyni biegów w Carismie? Dzwoniłem do serwisu Mitsubishi w GW, życzą sobie 150zł, może ktoś zrobił by taniej, bo jak czytam po forum to ludzie mniej płacą. |
|
|
|
 |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
|
Wysłany: 04-10-2014, 22:36
|
|
|
Nie wiem czy temat jeszcze aktualny, ale skoro ludzie potrafią takie rzeczy robić samodzielnie, to pewnie większość warsztatów sobie poradzi. Z drugiej strony 150zł to chyba nie jest taka wygórowana cena jak na ASO. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
|
Wysłany: 05-10-2014, 10:34
|
|
|
Lubuszanin napisał/a: | Dzwoniłem do serwisu Mitsubishi w GW, życzą sobie 150zł |
Tak wymiana w zwykłym warsztacie nie powinna być droższa niż 50zł . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
|
|