|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Klej do plastiku |
Autor |
Wiadomość |
BTTOS
Forumowicz
Auto: Carisma 1,9 DI-D 102 KM 2001
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-09-2014, 12:53 Klej do plastiku
|
|
|
Szukam naprawdę mocnego kleju do plastiku. Odkleił mi się kawałek podsufitki nad tylną kanapą (ktoś wcześniej już tam kleił) i chciałbym to z powrotem przykleić. Kleiłem tym co mam w domu ale bez efektu bo po pewnym czasie znów się odkleiło. Polecicie jakiś naprawdę super mocny klej do plastiku? Druga sprawa to, że jest tam sporo starego zaschniętego kleju i chciałbym najpierw się tego pozbyć. Macie jakieś pomysły? |
|
|
|
 |
paweldm
Forumowicz

Auto: Outlander 2.2 did 2008r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-10-2014, 14:27
|
|
|
Do podsufitki, to są jakieś kleje w sprayu. Nazwy nie znam. W którymś odcinku programu na tvn turbo było pokazane jak kleił na taki klej podsufitkę. O ile pamięć mnie nie myli, to był maluch.
Ja osobiści kiedyś w espace kleiłem na taśmę dwu stronną. Jednak nie wiem jak długo to trzymało, bo po krótkim czasie od zabiegu auto zostało sprzedane. |
|
|
|
 |
|
|