|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Piski/halas w kabinie |
Autor |
Wiadomość |
mjaniec
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2.0 DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-10-2014, 14:57 [II 2.0 DID] Piski/halas w kabinie
|
|
|
Witam,
jestem posiadaczem Outlandera II 2007. Od 3 lat jak mam ten samochód praktycznie przy każdym wyboju, jakiejś nierówności słyszę w kabinie wyraźny dzwiek dobiegajacy jakby tochę spod maski po stronie kierowcy. Dzwiek jest dość specyficzny - jest to jakby tarcie styropianu po szybie. Słychać go bardzo wyraźnie. W ASO na Łabiszyńskiej nie nie zaradzili. Niestety sam nie moge tego zdjagnozowac po na postoju nie ma takiej mozliwości.
Pytanie czy ktoś się z tym spotkał i wie jak temu zaradzić. Proszę tylko o powazne odpowiedzi.
Pozdrawiam
MJ |
|
|
|
 |
toppk
Forumowicz
Auto: O2, glonojad, 2.0DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-10-2014, 19:18 Re: Piski/halas w kabinie
|
|
|
mjaniec napisał/a: |
Pytanie czy ktoś się z tym spotkał i wie jak temu zaradzić. Proszę tylko o powazne odpowiedzi.
|
Nie wiem, czy moja odpowiedź spełnia warunki poważnej, ale wg mnie, ten odgłos ewidentnie powiązany jest z amortyzatorem, tudzież jego osprzętem. Tam bym zaczął szukać przyczyny. |
|
|
|
 |
|
|