|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
dobry warsztat Stargard |
Autor |
Wiadomość |
seba314
Forumowicz
Auto: Pajero IV 3.2DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-03-2013, 12:16
|
|
|
w Stargardzie z czystym sumieniem polecam Eryka z ul. Zwyciezcow na przeciwko czerwonych koszar, naprawiam u niego swoje samochody (osobowy i terenowke) od jakis 3 lat i nie czuje potrzeby szukania innego fachowca, dobrze sobie chlop radzi z wszelaka mechanika. Sawicki tez bardzo kumaty ale jak dla mnie troche duzo kroi, robilem wczesniej kilka rzeczy u niego, jakosc i profesjonalizm OK ale cena robocizny mnie powalala.
sorry za pisownie ale nie mam polskiej klawiatury
[ Dodano: 29-04-2013, 08:51 ]
jesli ktos potrzebuje skorzystac z uslug blacharza-lakiernika to smialo mozna jechac do Darka Kowalskiego w Kobylance z ul.Szkolnej, chlopak zna sie na robocie i cenowo jest bardzo przystepny.
natomiast czy ktos cos slyszal o specu od skrzyn biegow w okolicy Ceglanej?
jeden taksowkarz mi opowiadal o super specu, zwlaszcza od automatow w rejonie tejze ulicy, dobrze byloby wiedziec ze w miescie mamy dobrego fachure |
|
|
|
 |
sipex
Forumowicz sipex
Auto: mitsubishi pajero pinin 1.8
Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 560 Skąd: Stargard pajero pinin 1.8
|
Wysłany: 04-10-2013, 13:05
|
|
|
witam.
Ktoś może polecić dobrego i ogarniętego tokarza w Stargardzie?muszę przetoczyć tarczę hamulcowe ,a i gdzie mogę dostać piastę na przód do miśka w dobrej cenie? |
_________________ Obecnie :
Mitsubishi |
|
|
|
 |
seba314
Forumowicz
|
Wysłany: 09-10-2013, 11:45
|
|
|
sprobuj w Lipniku, gosciu najczesciej dostepny po 15, na robocie sie zna bo to byly nauczyciel zawodu, ewentualnie Bydgoska na przeciwko hurtowni stali |
|
|
|
 |
sipex
Forumowicz sipex
Auto: mitsubishi pajero pinin 1.8
Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 560 Skąd: Stargard pajero pinin 1.8
|
Wysłany: 10-10-2013, 07:05
|
|
|
oki dzięki ale jednak już zamówiłem nowe |
_________________ Obecnie :
Mitsubishi |
|
|
|
 |
mnap86
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 4G93 GDI
|
Wysłany: 18-10-2014, 21:24
|
|
|
Rzemieslnika to mozna w POMie probowac.
Nie toczylem tam, nie praktykuje czegos takiego, ale planowalem kilka glowic i bylo dobrze, szybko (od reki) i tanio.. 1.2 8V fiatowskie za 40 pln mi splanowal
Natomiast warsztat to moge polecic Jacka ze Zwyciezcow, Autofach. Niestety tzreba sie umawiac na termin sporo na przod, ale warto. Ceny? Jak dla mnie bez tragedii. Robie tam grubsze sprawy albo jak nie mam warunkow czy narzedzi zeby zrobic cos samemu.
Za wymiane uszczelki miedzy polowkami glowicy (olej w swiecach), uszczelniaczy po stronie rozrzadu, uszczelki pokrywy zaworow i wszystko co po drodze + kompletny rozrzad, olej + filtr wyszlo 500 czy 550pln. Na koniec uzupelnil plyn w chlodnicy. Dla mnie super.
Fachowo i uczciwie.
Wczesniej robilem tam sprzeglo w 156 2.0. Byl robiony rozrzad + olej i filtry w Lancerze (w rodzinie) CK1A, robota wyszla chyba 350.. I wiecznie cos w Alhambrze ojca. |
|
|
|
 |
seba314
Forumowicz
|
Wysłany: 03-11-2014, 22:00
|
|
|
Autofach omijam szerokim łukiem i nie polecam nikomu, ten z Żarowa , nie wiem czy tam wciąż robi, zamiast dac do przetoczenia przednie tarcze hamulcowe to przeszlifował je recznie papierem sciernym, a jak koła były założone to nie poznałem.
Skasował mnie prawie jak za nowe tarcze ale że biły niemiłosiernie wiec skończyło sie na wymianie na całkowicie nowe u innego mechaniora gdzie po demontażu starych wyszło szydło z worka
[ Dodano: 04-11-2014, 22:18 ]
Yoshi, dzieki za edit, ale jak sobie to przypomnę to do dziś mnie trzęsie a nie chciałem zrobić mu QQ |
Ostatnio zmieniony przez Yoshiko 03-11-2014, 22:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|