|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
pajero 3.5gdi błąd 56 i 41 , brak paliwa na powrocie |
Autor |
Wiadomość |
tomek126
Nowy Forumowicz Tomek
Auto: pajero
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-11-2014, 08:36 pajero 3.5gdi błąd 56 i 41 , brak paliwa na powrocie
|
|
|
na wstępie chciał bym wszystkich serdecznie powitać dlatego iż jestem tutaj nowy a samochód który niżej opisze to jest mój pierwszy misiek w życiu , chciał bym prosić Was także o jakieś wskazówki dotyczące naprawy mojej bryczki problem mojego pajero wygląda dokładnie tak jak problem właściciela tego samochodu : http://forum.mitsumaniaki...c91b68ebe8492cd . Mianowicie błędy 56 i 41 , brak paliwa na powrocie ciśnienie na listwie spada z 4.7mpa do 0.1mpa podczas naciśnięcia pedału gazu autko się dusi i nie wkręca na obroty . Pan który miał taki problem w linku ponoć wymienił sterownik i autko chodzi ok, nie jestem co do tego przekonany dlatego chciał bym zapytać Was o zdanie ,co o tym sądzicie?? podobno pompa WC została wymieniona na inna u poprzedniego właściciela 1 dzień przed zakupem misia przezemnie starą dostałem gratis. Wymieniłem pompe w zbiorniku i o dziwo auto zrobiło jakieś 10km bez żadnego zająknięcia ale teraz znowu jest to samo , z góry dziękuje Wam za zainteresowanie , pozdrawiam Tomasz |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 13-11-2014, 19:59
|
|
|
Sprawdzić czystość układu paliwowego oraz pomierzyć cisnienia na stronie niskiej i wysokiej, obowiązkowe nowe filtry/filterki, skoro masz stara pompe WC to zrób jej przegląd |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|