|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.5 V6] DOHC24V |
Autor |
Wiadomość |
Heilsberg
Forumowicz USNI Life Member

Auto: jak w podpisie
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 51 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 925 Skąd: Lidzbark Warmiński
|
Wysłany: 16-11-2014, 01:21
|
|
|
Ta trójka przygotowana ale nie jeżdżona. A ten zderzak z tyłu to się odłamał pod marketem. |
_________________ Pajero II 2,5 TD SWB '96
L200 HP '10
L200 Dakar '05 Silver Beast |
|
|
|
 |
Marcus65
Forumowicz

Auto: Pajero II, 3.5, long, '94
Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Sty 2010 Posty: 139 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 16-11-2014, 02:36
|
|
|
Przygotowana, żeby się lepiej sprzedać (czyt. robić wrażenie na potencjalnym nabywcy). Więc zakładałbym raczej, że to jakaś próchnica. Ale mogę się mylić
Pozdro
Marcus |
_________________ Pojara V6 3500 '94, długa i szybka |
|
|
|
 |
TangoKK
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero III Long 3.2
Pomógł: 17 razy Dołączył: 28 Lip 2011 Posty: 359 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 16-11-2014, 08:47
|
|
|
Marcus65 napisał/a: | Przygotowana, żeby się lepiej sprzedać (czyt. robić wrażenie na potencjalnym nabywcy). Więc zakładałbym raczej, że to jakaś próchnica. Ale mogę się mylić
Pozdro
Marcus |
Jakoś nie chce mi się wierzyć żeby ktoś wydał około 10 koła (bo tyle pewnie kosztowały bajery typu lift, wyciągarka, snoorkel, bagażnik, drabinka) na przygotowanie samochodu do sprzedaży. Coś musi być nie halo |
_________________ HEAVEN CAN WAIT I'M BUSY |
|
|
|
 |
darektr
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
|
Wysłany: 16-11-2014, 10:47
|
|
|
Jeszcze pytanie, jak sprawdzić stan pompy, co mnie trochę martwi jak jest załączony tylko tył to nie świecą kontrolki jak zapnę 4l zapala się tylko przód. Proszę jeszcze o poradę na co zwrócić uwagę bo zamierzam go kupić.
[ Dodano: 16-11-2014, 10:50 ]
Jeśli by był ktoś z okolicy zapłaciłbym za pomoc w oględzinach. |
|
|
|
 |
piotr277
Forumowicz

Auto: Pajero III V75 6G74
Pomógł: 4 razy Dołączył: 21 Lis 2011 Posty: 172 Skąd: Warszawa-Ursynów
|
Wysłany: 16-11-2014, 19:32
|
|
|
darektr napisał/a: | jak sprawdzić stan pompy |
Jeśli jest rachunek za wymianę zbiornika i pompy - była zmieniana. Jeśli nie ma - to nie była.
darektr napisał/a: | jak jest załączony tylko tył to nie świecą kontrolki jak zapnę 4l zapala się tylko przód |
Prawdopodobnie przepalone żarówki sygnalizujące napęd 2H.
darektr napisał/a: | Proszę jeszcze o poradę na co zwrócić uwagę bo zamierzam go kupić. |
Lepiej faktycznie poszukaj pomocy i opinii kogoś kto się zna na tego typu samochodach (4x4). I sprawdź działanie napędów w praktyce (czyli jakiś lekki teren). Powodzenia! |
_________________ PIII LWB (V75) 6G74
PII SWB (V23) 6G72
 |
|
|
|
 |
|
|