Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[C62A 1.5] Wybija mi ,,czwórka"
Autor Wiadomość
nick
[Usunięty]

Wysłany: 17-03-2007, 10:54   [C62A 1.5] Wybija mi ,,czwórka"

Witam
jakieś 4 miesiące temu sprowadziłem z Niemiec Lancera rocznik 92 i po pewnym czasie zaczął wyskakiwać tylko i wyłącznie 4 bieg! Pozostałe działają bez problemu! Jakieś dwa tygodnie temu kupiłem nową skrzynie biegów i po wymianie dalej ten bieg wyskakuje!Może to jest związane z czymś innym!!POMÓŻCIE :lol:
Ostatnio zmieniony przez akbi 13-06-2007, 14:12, w całości zmieniany 1 raz  

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 17-03-2007, 11:00   

jak wrzucisz 4 to ona wypada jak jedziesz czy wogole nie wchodzi jak probujesz ja wrzucic :?:

nick
[Usunięty]

Wysłany: 17-03-2007, 11:02   

jak jade i próbuje ja wrzucic to wybija nawet ja ja przytrzymuje to nic to nie daje

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-03-2007, 13:00   

Cięgnami przy skrzyni ktoś się pobawił i rozregulował...

nick
[Usunięty]

Wysłany: 17-03-2007, 18:08   

to napewno nie ciegna bo po odczepieniu ich i wrzuceniu bezposrednio biegu przy skrzyni i popchaniu samochodu wyskakuje ................. wydaje mi sie ze to znowu wina skrzyni .......co wy na to??

michal_g84 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.8 GDI 98r.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-03-2007, 11:31   

sądze że masz poprostu pecha i trafiłeś na drugą z tym samym problemem, moja skrzynia też się wysypała i wybijała 1 i 2-kę i po wymianie skrzyni nic nie wyskakuje

burst
[Usunięty]

Wysłany: 18-03-2007, 12:13   

Jak kupowałem miśka to znalazłem sporo ogłoszeń o Lancerach z uszkodzoną skrzynią, czyżby to jakaś ich "rodzinna" przypadłość ? nick wygląda, że faktycznie miałeś pecha.

Odpowiedz do tematu