|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.2 DID] EGR naprawa, wymiana ? |
Autor |
Wiadomość |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 17-12-2014, 16:37
|
|
|
michalsiak napisał/a: | Cytat: | To niestety Preludium do konczacego sie sprzegla. |
nawet nie żartuj w ten sposób mam 140 tys. przebiegu a na razie żadnych objawów uślizgu nie zauważyłem.
Mam nadzieję, że to nie to | sad but true.... Mnie sprzeglo wymienili przy przebiegu 77 tys km. Nie dalo sie juz wtedy jezdzic. Slizgac zaczelo sie przy 35 tys km. Objawy identyczne jak przez was opisane. Zaczelo sie niewinnie od wylaczajacego sie tempomatu podczas jazdy pod wzniesienia. |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-12-2014, 21:04
|
|
|
zapomniałeś dodać, że miałeś nieco rozmnożone stadko kucyków to i przebieg przy wymianie był niższy |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 17-12-2014, 21:46
|
|
|
rezon napisał/a: | zapomniałeś dodać, że miałeś nieco rozmnożone stadko kucyków to i przebieg przy wymianie był niższy | No wlasnie nie..... Widzialem na wlasne oczy wyjeta tarcze sprzegla po 40tys km na programie. Wygladala jak nowa. Zero zuzycia. Mimo tego slizgawica byla taka ze jezdzic sie nie dalo. Dziwne jest to, nie nie wszystkie HDI w OII cierpialy na ten feler. |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
|
|