|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Obrotomierz 2.8TD |
Autor |
Wiadomość |
nanekx
Nowy Forumowicz
Auto: PAJERO II 2.8TD Long
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-12-2014, 15:53 Obrotomierz 2.8TD
|
|
|
Witam, wiem że było, ale nie do końca dokładnie, a jestem raczej amatorem w dziedzinie mechaniki. Od kilku miesięcy nie działa mi obrotomierz, na początku wskazówka "odwieszała" się po przejechaniu kilkuset metrów lub przy skoku obrotów, teraz nie działa kompletnie. Zegar, ścieżki po wyjęciu wyglądają na sprawne, podejrzewam czujnik lub kabelki od niego pod maską, ale nie mam pojęcia gdzie się znajduje. Potrzebuję dokładnej informacji gdzie go znaleźć, najlepiej o ile to możliwe zaznaczenie na jakimkolwiek zdjęciu, rysunku. Ponoć jest gdzieś na pompie wtryskowej ale nie mogę go zlokalizować. Mam chyba wersję japońską z elektroniczą pompą. |
|
|
|
 |
milo
Mitsumaniak

Auto: galant 2.0 td 2001r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 27 Lut 2011 Posty: 3452 Skąd: BP
|
|
|