|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Opony bieznikowane uniwersalne do L 200 R15 czy R16 |
Autor |
Wiadomość |
Heilsberg
Forumowicz USNI Life Member

Auto: jak w podpisie
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 51 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 925 Skąd: Lidzbark Warmiński
|
Wysłany: 05-01-2015, 23:35
|
|
|
Tu nie pomogę, nie znam takich tanich opon. |
_________________ Pajero II 2,5 TD SWB '96
L200 HP '10
L200 Dakar '05 Silver Beast |
|
|
|
 |
n_bart
Mitsumaniak
Auto: PII 2,8 A/T long po lifcie
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Mar 2014 Posty: 68 Skąd: Wilkowice /k.Bielsko-Biała
|
Wysłany: 06-01-2015, 09:36
|
|
|
Heilsberg napisał/a: | Osobiście dla mnie na dzień dzisiejszy najlepszym kompromisem między asfaltem, błotem, lekkim terenem, zimą, latem jest jedna opona - Goodyear Wrangler Duratrac. Opona prawie idealna do terenówki używanej normalnie na co dzień. Ma dwie wady - droga i nie wytrzyma 100 tys na pewno. |
Potwierdzam. Kupiłem 3 tyg.temu nowy kpl.i jestem bardzo mile zaskoczony. Bardzo dobrze robi w śniegu (ubity, puch), w błocie też, na asfalcie mokrym też daje radę. Co do głośności jest bardziej niż ok.jak na oponę MT (moim zdaniem to jest między MT a AT). Ją kupiłem 31/10, 5/R15 za 500 zł sztuka (nówki).
[ Dodano: 06-01-2015, 09:41 ]
lappiotr napisał/a: | Rzeczywiście Goodyear Wrangler Duratrac kosztuje od 560 do 770 zł tania to nie jest na pewno
a cos w przedziale do 350 max ? |
W tej cenie to już tylko regenerowane i nie nastawiaj się na duże rozmiary. |
|
|
|
 |
banderas40
Mitsumaniak

Auto: Pajero Sport
Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 314 Skąd: Darłowo
|
Wysłany: 09-01-2015, 12:49
|
|
|
Jak chcesz pojeździć tą elą dużo w trasy i po asfalcie to zapomnij o regenerowanych kiszkach. Poszukaj Cooperów fajna oponka ja osobiście mam i wranglery - stosuję jako opony błoto teren w sezonie wiosna jesień. Zimą stosuję Coopery i jestem z nich bardzo zadowolony a i Coopery mam takie bardziej cywilizowane bym powiedział ale sa i odmiany terenowe tych oponek. Generalnie do naszych aut trudno coś nowego dobrego zanabyć poniżej 500 zł. Ale czy warto oszczędzać 600 zł na bezpieczeństwie tym bardziej że nowe trochę wytrzymają tych km i nie wydaje się tego co rok. |
_________________ Niestety Pajero zamienione na Nissan Nawara NP300 jednak na zawsze pozostanę Mitsumianiakiem
 |
|
|
|
 |
|
|