|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9TD] Poprzecinane wężyki pod maską Cari TD |
Autor |
Wiadomość |
muusk
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma GLS TD 1998r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-01-2015, 11:44 [Cari 1.9TD] Poprzecinane wężyki pod maską Cari TD
|
|
|
Witam, parę tygodni temu mechaniorzy zmieniali mi sprzęgło Carisma 1,9 TD. Wczoraj zaglądam pod maskę a tam poprzecinane gumowe wężyki pod maską, od spryskiwaczy i jeden do silnika. W pierwszej chwili zrzuciłem winę na ich pijaństwo, że coś pociali i nie wymienili Lecz po głębszych oględzinach wygląda to na jakiegoś gryzonia, wczesniej zrobił sobie u mnie spiżarnie pod wygłuszeniem maski
Wygląda to tak (sorry za niezmniejszone foty):
Co to za grucha jest? Ssanie jakieś? Bo od tego przewód też rozwalony
W międzyczasie znajazłem 2 foty z pod maski ale jakby ktoś był tak miły i miał TD to mogłby mi podać, narysować albo zrobić foty jak to poskładać
Reasumując, warto nie parkować auta koło lasu a takżę sprawdzać w miarę często co się dzieje pod maską |
|
|
|
 |
Jaro1974
Mitsumaniak Outsilverman ;-)

Auto: O1 bez T, EA5A i moto
Pomógł: 57 razy Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 20739 Skąd: Z outlandera ;-) LRY ;-)
|
|
|
|
 |
muusk
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma GLS TD 1998r
|
Wysłany: 28-01-2015, 19:22
|
|
|
Spoko, dzięki za info - przynajmniej wiem co jak się nazywa i w sumie auto chodzi raczej tak samo, także te elementy się są potrzebne |
|
|
|
 |
|
|