Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
14-05-2014, 13:30
prośba o ocene- czy warto
Autor Wiadomość
remiczek
[Usunięty]

Wysłany: 23-03-2007, 07:50   prośba o ocene- czy warto

witam
to już któreś moje podejscie do Cari
proszę o opinie
dzieki i pozdrawiam

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-03-2007, 10:35   

Ciemne zdjecia (kolor samochodu) ciezko cos wychwycic na lakierze. Generalnie ta Cari prezentuje sie bardzo przyzwoicie, choc moze to jest moje zludzenie ale wydaje mi sie ze lampa od strony kierowcy (przednia) jest nowsza niz ta druga (bardziej jasna-ale mozliwe ze jest to moje przewidzenie). ..hmmmm ciekawe jaka jest to wersja wyposazeniowa :mrgreen: Fele od Elegance, ale czarne lusterka i klamki :P
Ale ogolnie mi sie podoba i w ogole jest bardzo ladna :) Mysle ze warta obejrzenia :!: (ale dobry mechanior przede wszystkim) :badgrin:
pozdroo

Tanpit
[Usunięty]

Wysłany: 23-03-2007, 13:44   

Cytat:
hmmmm ciekawe jaka jest to wersja wyposazeniowa :mrgreen: Fele od Elegance, ale czarne lusterka i klamki

Takie felgi byly tez w wersji Avance i jest to chyba wlasnie ta opcja, co sugeruja czarne lusterka, klamki oraz ciemny kolor wykonczenia wnetrza.

Auto prezentuje sie ladnie, ale wypadalo by je zobaczyc z bliska.

Pozdrawiam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi